DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altına alınan Shaheen

Altına alınan Shaheen

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:05
Altına alınan Shaheen
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

“Öğrencilere ’50 milyon euro’ limiti verilse takıma hangi oyuncuyu getirmek isterdiniz?” Ama böyle bir bütçe olsa Frankie De’yi isterim. Barcelona’dan İzin Ver. 50 milyon avroya ulaşamadığımız için hiç hayal kurmadım. ”

“Cristiano Ronaldo tüm zamanların en iyi futbolcusu”

Ronaldo veya Messi ile ilgili anıları sorulduğunda Shaheen şöyle devam etti: “Ronaldo ile aynı takımda oynadım. Onunla anılarım var. Dünya Kupası Almanya’da yapıldı. O zamanlar sadece 16 yaşındaydım, ben bir Ronaldo’yum. Sponsorumdan beni Ronaldo ile tanıştırmasını istedim ve tanıştık. Bana bir forma hediye etti ve 5-6 yıl sonra takım arkadaşı olduğumuz günü hatırlıyorum. o gün benimle aynı takım Gerçekleşmesine sevindim. “O benim için oldukça mutlubet büyük bir oyuncu. Tüm zamanların en büyük futbolcusu olabilir, ancak insan doğası açısından onunla çok güzel anılarım var.”

Doğukan Sinik: “Antalya Sports’un kanıtını almak için Avrupa’ya gitmek istiyorum”

Doğukan Sinik, Nuri Şahin’in kendisiyle yeni hedefleri olduğunu ifade ederek, “Nuri Şahin hocamızın gelmesiyle yeni hedefler koymaya başladım. İlk hedefim Antalya Spor’a kazandırmaktı. İyi bir referans. Bu kulüp benim her şeyim. İyi referanslar alarak başka bir takıma geçtim. Hocamız olarak bir Avrupa takımında oynamak istiyorum” dedi.

Kudryashov: ‘Haji Wright beni antrenmanlara itti’

Antalya Spor’dan Fedor Kudryashov da Antalya Spor’da kupa kaldırmayı hayal ettiğini söyledi. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Kudryashov, “Takımımızdan Hacı Wright diyebilirim. Antrenmanlarda bana çok baskı yaptı” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Çetin, Nuri Shaheen ve oyuncular öğrencilerle fotoğraf çektirip formu imzaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.