DOLAR 32,3593 0.11%
EURO 35,0937 -0.12%
ALTIN 2.322,420,16
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Keçiörengücü’nün Bolu kampı başladı
  • Haber444
  • Spor
  • Ankara Keçiörengücü’nün Bolu kampı başladı

Ankara Keçiörengücü’nün Bolu kampı başladı

ABONE OL
5 Temmuz 2021 16:28
Ankara Keçiörengücü’nün Bolu kampı başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kampa başladılar Teknik Direktör İlker Püren, heyecanımızı ligin tamamına verabet yayacak bir konsantrasyon seviyesine ulaşmak için son aşama planlı ve ciddi bir hazırlık dönemine girdik dedi.

Teknik direktör İlker Püren yönetiminde günde çift antrenmanla teknik ve taktik çalışmalar meydana getirecek olan ekip, 13 Ağustos’a kadar Gerede’de hazırlıklarını sürdürecek. Bugün ilk antrenmanlarını meydana getiren Ankara Keçiörengücü’nde teknik direktör İlker Püren, Bugün çalışmalarımızın ilk günü. Heyecanlıyız. Geçtiğimiz verabet giriş sezonun bence çok iyi değerlendirdik. Hedefi son anda kaçırdık ama oyunsal olarak insanları doyurduk diye düşünüyorum. Başlangıç itibariyle bu heyecanımızı ligin tamamına yayacak bir konsantrasyon seviyesine ulaşmak için son aşama planlı ve ciddi bir hazırlık döneminin içine girdik.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.