DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20660415,01%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya Spor Toto Süper Lig’de 5. Sırada
  • Haber444
  • Spor
  • Antalya Spor Toto Süper Lig’de 5. Sırada

Antalya Spor Toto Süper Lig’de 5. Sırada

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:52
Antalya Spor Toto Süper Lig’de 5. Sırada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bu hafta evinde tanıştığı Kasımpaşa’ya 2-0 yenildi. Antalya Spor teknik direktörü Alfons Groenendijk, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Groenendijk, “Akşamı yine hayal kırıklığı yaratan bir sonuçla bitirdik. Üzgünüz, bu puanı kazandık. Bu oyuna iyi bir planla geldik. İlk 15 dakika planımız işe yaradı. Kısa süre sonra bir düşüş oldu. Geçen haftanın puanlarına göre güven kaybından kaynaklandığını düşünüyorum. Düzensiz bir alayı ortaya çıktı. Futbol birlik ve paylaşımla eş anlamlıdır. Oyuncu profillerinden oluşur. Bu konuda bazı değerlerimizi onikinumara kaybettiğimizi düşünüyorum. Bunu hatırlamaya çalışıyoruz. Ceza her zaman tartışılır. İyi yapıyoruz, kötü yapıyoruz, hepimiz aynaya bakmalıyız. Öte yandan sezona iyi başlayan bir takım var. Geldiğimiz noktada son iki haftadır bir takım yenilmişti. Bazen dikenlere katlanmak gerekir. Antalya Sports büyük bir şirket ve hepimiz üzerimize düşeni iyi yapacağız. Bu sorunun ana nedenlerini tartışacağız. Tekrar galibiyet serisi aşılamak için çalışacağız” dedi.

  1. Spor Toto Süperliga. Ankaragücü, geçen hafta Eryaman Stadı’nda evinde Beşiktaş’a 90 dakika sonra oynadı ve siyah beyazlılar 3-2 kazandı. Bitiş düdüğüyle onikinumara giriş bir Ankara Gucho taraftarı sahaya atladı ve Beşiktaş’ın Zenktosun’unu arkadan tekmeledi. Mekana giren taraftarlar da uzaklaştırılırken, güvenlik görevlileri hemen müdahale etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.