DOLAR 32,4849 -0.19%
EURO 34,9674 0.34%
ALTIN 2.434,580,49
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalyaspor forması giyen 24 yaşındaki

Antalyaspor forması giyen 24 yaşındaki

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:52
Antalyaspor forması giyen 24 yaşındaki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Amerikalı’nın son meselenin çözülmesinin ardından sözleşme imzalayacağı belirtildi. (Uyruk)

Dylan Bora, Turkcell Kadınlar Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe’de forma giydikten sonra İskoç kadın futbol ligi takımlarından Glasgow City’ye taşındı.

resmi açıklama

İskoç kulübü, resmi internet sitesinde bir açıklama yayınlayarak 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun kadroya alındığını duyurdu.

“Birlikte birçok şeyi başarabileceğimize inanıyorum”

Kulübün internet sitesinde yer alan Bora, “Yeni sezonda bu takımın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım. Birlikte harika şeyler başaracağımıza inanıyorum. Glasgow City formasını dört gözle bekliyorum. Yakında görüşürüz. Petersil Parkı.”

Eileen Gleason: “Dylan büyük potansiyele sahip genç bir aktris”

Glasgow City menajeri Eileen Gleason, “Dylan’ı Glasgow City’e getireceğim için çok heyecanlıyım. Dylan büyük potansiyele sahip genç bir oyuncu. Genç yaşına rağmen rbet profesyonel ve milli takımda tecrübeli. Çok çalışkan bir oyuncu. Dylan ile çalışmayı dört gözle bekliyorum. “Glasgow City taraftarlarının  onu benim zamanımda görmeyi seveceğinden şüphem yok.”

Bu yıl Valorant,  günlük 1,5 milyon kullanıcı ve aylık 15,7 milyon kullanıcı rekorunu kırdı. Ancak, dünyanın en popüler oyunlarından biri haline geldi. Bu duruma ayak uydurmak için çeşitli güncellemeler getirmeyi planlıyor.

Valorant, yeni bir güncelleme ile  artık oyuncuların sesli sohbetlerine kulak misafiri olacaklarını duyurdu. Oyun içinde  nefret ve tacize karşı önlem almamıza rağmen bunu sözlü olarak iletemedik.

Bu güncelleme 13 Temmuz’da yürürlüğe girecek ve oyun içi sesli sohbet kayda başlayacak. Dürüst olmak gerekirse, henüz bir işlem yok. Ayrıca etrafta oturup tüm oyuncuları dinleyen kimse olmayacak. Bunun yerine makine öğrenimi veya yapay zeka kullanılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.