DOLAR 32,5739 0.02%
EURO 34,9262 0.1%
ALTIN 2.426,15-0,15
BITCOIN %
Mersin
29°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arabada bekle ve Sonra Sivas’a döneceğiz
  • Haber444
  • Spor
  • Arabada bekle ve Sonra Sivas’a döneceğiz

Arabada bekle ve Sonra Sivas’a döneceğiz

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:06
Arabada bekle ve Sonra Sivas’a döneceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Dönem içinde Standard Liege’den Kasım Passa’nın kiraladığı Jackson Mouleika, Çin Süper Ligi’nin ikinci yarısında 12 gol kaydetti ve sevilen bir transfer oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından genç futbolcuya bir talip daha çıktı. Bu son dakika haberi…

Jackson Muleika, Kasım Paşa’nın sportif direktörü Serkan Rekber tarafından takıma dahil edildi ve bu kez Çin Süper Ligi’nde 14 maç oynama fırsatı buldu. 22 yaşındaki pivot, rakip Nets’i 12 kez kaldırdı. Jackson Mouleika da takım arkadaşlarına 4 gol attı.

A-Basketbol başantrenörü Jayan Yerdizoğlu, amaçlarının kadın futbolunun Avrupa’daki ilk maçının izlerini ortaya çıkarmak olduğunu belirterek, “Bugün hazırlıklara başlıyoruz. Yeni oyuncularla başlıyoruz, oyuncularımızı milli takımda iyi durumda görmeyi umuyoruz, Lig ve form.Bir de buraya davet etmediğimiz çok değerli oyuncular var ama yeteneklerine çok güveniyoruz.Daha önce olduğu gibi Avrupa sahnesinde mücadele eden bir milli takım A takımı hazırlamaya başlıyoruz.Burada 1 hafta sonra, neyine İstanbul’a gideceğiz.Buradaki antrenmanlarda hücum ve defans stratejilerimizi gözden geçirdikten sonra Sırbistan’a gideceğiz.Sonra İstanbul’a geleceğiz.İki gün sonra Japonlarla ikili temaslarımız olacak.Ana hedefimiz, kadınların Avrupa’daki ilk maçı hazırlık kampında. Oyunculara çok güveniyoruz. Güçlü bir milli takım yetenek havuzuna inanıyoruz. Biz şimdiden başladık Milli takımı yeniden inşa etmeye hazırlanın ve onlar Avrupa’nın zirvesi için mücadele edecekler. eski Dünya Şampiyonaları, olimpiyatlar” dedi.

Slovenya-Polonya maçıyla ilgili konuşan Jerdizoğlu, “Slovenya ve Polonya’ya karşı oynadık. Orada Slovenya’yı yendik. Burada Polonya ile 11 puan kazandık. Onlar da iyi rakipler. Özellikle Slovenya karşısında çok eksiklikleri vardı. Rövanşta farklı olacağını düşünüyoruz ama Türk milli takımı olarak yine de EuroBasket’te oynamak istiyoruz, aynı yerde podyumda mücadele etmek istiyoruz”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.