DOLAR 32,4775 -0.2%
EURO 34,9719 0.33%
ALTIN 2.435,150,51
BITCOIN 21088691,31%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arda Güler, Emirkhan İlkhan ve Ahmetjan Kaplan gibi gençleri nasıl buluyorsunuz?
  • Haber444
  • Spor
  • Arda Güler, Emirkhan İlkhan ve Ahmetjan Kaplan gibi gençleri nasıl buluyorsunuz?

Arda Güler, Emirkhan İlkhan ve Ahmetjan Kaplan gibi gençleri nasıl buluyorsunuz?

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:58
Arda Güler, Emirkhan İlkhan ve Ahmetjan Kaplan gibi gençleri nasıl buluyorsunuz?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Arda çok yetenekli bir oyuncu. İtalya’ya ve Avrupa’ya bakarsanız, 2005’in o kuşağın lideri olduğunu söyleyebilirsiniz. Sadece teknoloji anlamında değil fizikte de sağlam bir temele sahip olduğunu görebiliyoruz. Yaşıtlarına göre zayıf bir fiziği var. Kırılgan bir yapı değil. Emirkhan’ın da büyük bir geleceği olduğunu düşünüyorum. Ahmetkan’ın iyi oynayabildiğini gördüm.

“FATİH TERİM’e Destek”

– Fatih Terim İtalya’daki çalışmalarını nasıl görüyor?

Fatih Terim, Galatasaray’ın efsane ismidir. Bizi her zaman desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Onunla özellikle bu yaz  yapacağım seçimler hakkında konuştum. Neyse ki bana çok değerli bir fikir verdi. Bir Galatasaray taraftarı olarak kulüp süresi açısından Fatih Terim’in ne anlama geldiğini açıklamama gerek yok. İtalya kararımı destekliyor. Ayrıca öğretmen gelişimi için bir yerin önemini anlıyor. (Uyruk)

Fenerbahçe, sol bek için İtalya’ya transfer oldu. Sarı-mavili takım Parma forması giydi ve Giuseppe Pezzella ile ittifak kurdu.

Sarı Deniz Mavileri, geçtiğimiz sezon Atalanta’dan kiralık olarak forma giyen Pezzella için kulüpleri Parma ile prensipte 4 milyon avroluk bir anlaşmaya vardı. O ve 24 yaşındaki Trwin Pezzella’nın yıllık 1,2 milyon € karşılığında 3+1 yıllık bir sözleşme üzerinde anlaştığı bildirildi.

Maliyet 5 milyon Euro

Transfermarkt’a göre İtalyan oyuncunun  piyasa değeri 5 milyon dolar. Pecella, Atalanta’da kiralık olarak oynadığı son maçında 29 maçta  301 dakika forma giydi. Genç isim bu devrede 3 asistle skora katkı sağladı.

Akşam

Wolverhampton Wolverhampton Premier Lig kulübü Romain Sys, Beşiktaş’ın yeni transferi için önemli bir duyuru yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.