DOLAR 32,3747 0.16%
EURO 34,9700 -0.31%
ALTIN 2.324,370,23
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ardından herhangi bir olumsuz sağlık durumunun bulunmadığı öğrenildi
  • Haber444
  • Spor
  • Ardından herhangi bir olumsuz sağlık durumunun bulunmadığı öğrenildi

Ardından herhangi bir olumsuz sağlık durumunun bulunmadığı öğrenildi

ABONE OL
22 Eylül 2022 21:22
Ardından herhangi bir olumsuz sağlık durumunun bulunmadığı öğrenildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Muayenesinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Çin Süper Ligi’nin 5. haftasında Ümraniyes Sport’a karşı oynadığı maçta sakatlanan Trabzonspor’lu Dorukan Tokoz, dün sabah İstanbul’da ameliyata alınırken, sol dizinde ön  ve  menisküs travması tespit edildi.

Dorukhan Toköz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Beni tanıyan herkes bunu biliyor; her zaman teşekkür ediyorum, iyiye ve onwin kötüye inanıyorum ve  beni tanıyan herkes bu handikaptan daha güçlü çıkacağımı biliyor. , Kıymetli başkanıma, hocalarıma, takım arkadaşlarıma, arkadaşlarıma ve beni arayan, beni görmeye gelen ve destek olan başta ailem olmak üzere destek verenlerime teşekkür ederim. Evalallah, sağlıklı kaldığın sürece iyi olacaksın. “İfadeleri kullanın.

İlk maçta Karadağ’a karşı defanstaki zayıflığı gösterildi. Milli takım bu maçta biraz dağınık görünüyordu. Aslında baş antrenör Elgin Ataman oyundaydı. Sonunda bir röportajda, bu oyunun oyun için yeterli olmadığını ve bir üst seviyeye çıkarmaları gerektiğini söyledi.İlk maçtaki defansif performansında sık sık kaygı ve gerginlik gösterdi.

Sadece Bulgaristan’ın maçı Karadağ’ınki gibi başladı. Furkan Korkmaz’ın sakatlanmasıyla sahadaki takım ve oyun planları değişti. İlk çeyrekte onwin giriş iki takım da  savunmada birbirini geçmeyi başaramadı. Böylece, ilk yarıda yüksek skor sinyali maçın ilk veya iki dakikasında alındı. İlk çeyreğin sonunda maça 50 sayı barajıyla girdiğimiz az çok belliydi. Aynı denge ikinci çeyrekte de  devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.