DOLAR 32,5722 0.16%
EURO 34,9305 0.72%
ALTIN 2.427,72-0,19
BITCOIN 21635461,00%
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ardından oyun bozuldu ve  teknik faul yapan Georgia maçı kazandı
  • Haber444
  • Spor
  • Ardından oyun bozuldu ve  teknik faul yapan Georgia maçı kazandı

Ardından oyun bozuldu ve  teknik faul yapan Georgia maçı kazandı

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:52
Ardından oyun bozuldu ve  teknik faul yapan Georgia maçı kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Maçta kırılma noktası olarak Furkan Korkmaz’ın Sanadze ile birlikte diskalifiye olduğu söylenebilir. Fukan soyunma odasına gittikten sonra koridorda bir hareketlenme oldu. Maç sırasında Türk milli takımından Haruk Yıldırım ve Muratkan Güler de salona indi. Belli ki gerginlik vardı, sadece bu anın ne için olduğunu bilmiyorduk. Elgin Ataman’ın sahadan ayrılmasının ardından güvenlik görevlileri aniden tribün thepapelbet tribününe gelerek tribün önünde  zincir oluşturdu. Ancak gerilimin tırmanacağı bir tahmin. Maç sonunda galibiyeti kutlayan Gürcü taraftarlar tribünleri terk edince bir anda soyunma odası koridoruna  güvenlik  çağrıldığını gördüler. Koridordaki ortalama 30 güvenlik görevlisinden gelen aramalar, olağandışı bir şeyler olduğunu gösterdi. O sırada yarış yetkililerine bunun ne için olduğunu sormamıza rağmen bir cevap alamadık. Türkiye’den ortalama 30 Türk, soyunma odası hareketliliği hakkında bilgi vermekten kaçınan güvenlik görevlileri tarafından tribünlerde bekletildi. Bir süre bekledikten sonra Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerinin ortaya çıkmasıyla herkes rahat bir nefes aldı.

Gürcistan’daki organizasyon sorunları turnuvanın başlangıcından bu yana devam ediyor. Ayrıca güvenlik önlemlerinin yeterli olup olmadığını thepapelbet giriş söylemek zor. Oyun sessiz olduğu için güvenlik pek sorun olmadı. Odanın fizyolojik koşulları da güvenliğin sağlanmasını zorlaştıran etkenlerden biridir. Sadece Gürcü oyuncular ve tribünlerin yarattığı güçlü gerilim, gerilim riskini artırdı. Tahmin edilebilir. Hatta Omar Onan’ın oyun sonunda yaptığı açıklama olayın perde arkasını gözler önüne serdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.