DOLAR 32,6056 0.27%
EURO 34,7905 0.35%
ALTIN 2.413,29-0,79
BITCOIN 21609250,47%
Mersin
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ardından Şampiyonlar Ligi finaline ulaştılar
  • Haber444
  • Spor
  • Ardından Şampiyonlar Ligi finaline ulaştılar

Ardından Şampiyonlar Ligi finaline ulaştılar

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:30
Ardından Şampiyonlar Ligi finaline ulaştılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Onlar için inanılmaz bir hafta oldu. “dedi. Enes, “Real Madrid eskisi kadar büyük bir yıldıza sahip değil ama gücünü kaybetmedi. Bunu neye bağlıyorsunuz?” “Hala kemikleri kalmış oyuncular ve bunu açıklayabilecek oyuncular var. Real Madrid nedir ve bunu yeni gelenlere anlatmak önemlidir” diye yanıtladı.

“Barselona eski haline dönecek”

Forvet, “Messi ayrıldıktan sonra Real Madrid’in Barcelona ile arayı açtığını düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Bu yıl da böyle oldu. Geçen yıl Atletico da ligi kazandı. Çalkantılı bir dönem geçirdiler. Tarihe dönüp baktığımızda, Her takımın böyle dönemleri vardır, özellikle de bir oyuncu ayrıldıktan sonra yıllarca ligi domine eden biri için ve bunun olması normal. mümkün olan en kısa sürede. ” cevabını verir.

Portekiz maçı yorumu

Enes Ünal, A-ülke futbol takımının 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Portekiz’e 2-1 yenilip Dünya Kupası şansını betmatik kaybettiği maçı ve aldığı pozisyon penaltısını da değerlendirdi:

“Kötü başladık, ilk yarının ortalarında toparlandık, pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Devreyi 2-0 geride bitirdik. İkinci yarı devre arasında başladı, ardından Braque’nin kardeşi attı, ve o an rüzgar bizden yanaydı.Ben oyuna girdim, rüzgar bizdendi, rakip vurguladı.Son dakikalarda kaybettikleri maçı da Sırbistan’a bu şekilde kaybettiler.Sonra penaltı oldu.

Geçen yıl Getafe’deki koçumuz her zaman ‘Bu olduğunda, kutudan eminseniz ayağa kalkmayın’ dedi. Bunu Portekiz’e karşı ilk kez yapmıyorum. Geçen sene Barcelona’ya karşı da durum aynıydı. Araujo ayağıma bastı ve hakem devam etti, yine kalkmadım, yine penaltıydı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.