DOLAR 32,3593 0.11%
EURO 35,0937 -0.12%
ALTIN 2.322,420,16
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arjantinli efsane futbolcu Maradona’nın beyin ameliyatı başarılı geçti
  • Haber444
  • Spor
  • Arjantinli efsane futbolcu Maradona’nın beyin ameliyatı başarılı geçti

Arjantinli efsane futbolcu Maradona’nın beyin ameliyatı başarılı geçti

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Arjantinli efsane futbolcu Maradona’nın beyin ameliyatı başarılı geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü efsane futbolcu Arjantinli Diego Armando Maradona’nın beyin damarlarında oluşan pıhtı nedeniyle geçirdiği ameliyatın başarıyla sonuçlandığı açıklandı.

Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Diego Maradona, beyin damarlarında oluşan pıhtı nedeniyle acil ameliyat oldu.

60 yaşındaki Maradona, anemi ve depresyon nedeniyle apar topar hastaneye kaldırılmış, beyin damarında oluşan pıhtının tespit edilmesi üzerine acil ameliyata alınmıştı.

Maradona’nın basın sorumlusu Sebastian Sanchi, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Maradona’nın ameliyatı sona erdi ve başarılı geçti. Her şey planlandığı gibiydi. Diego’nun durumu iyi ve odasında dinlenmekte” ifadelerini kullandı.

AMELİYATI 80 DAKİKA SÜRDÜ

Maradona’nın ameliyat sonrası durumunun özenle takip edildiği belirten Sanchi, “İyileşme süreci birkaç günü bulabilir. Yanına yalnızca ailesinin olmasına izin veriliyor” dedi.

Maradona’nın ameliyatına giren Beyin cerrahı Leopoldo Luque ise, Maradona’nın ameliyatın üstesinden iyi bir şekilde geldiğini söyledi. Ameliyatın 80 dakika sürdüğünü söyleyen Luque, efsane futbolcunun gözlem altında kalacağını ve her şeyin kontrol altında olduğunu açıkladı.

#FuerzaDiego pic.twitter.com/9KSupxR1hJ

— Official SSC Napoli (@sscnapoli) November 3, 2020

Maradona’nın eski takımı Napoli de efsane futbolcuyu unutmayıp Twitter hesabından destek mesajı attı.

2019’un Eylül ayından bu yana, Arjantin’in Gimnasia La Plata’nın teknik direktörlüğünü yürüten Maradona, geçtiğimiz Cuma günü 60 yaşına basmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.