DOLAR 32,3302 0.22%
EURO 35,0767 -0.17%
ALTIN 2.279,140,09
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aşacağız Hayallerimizin peşinden gidelim
  • Haber444
  • Spor
  • Aşacağız Hayallerimizin peşinden gidelim

Aşacağız Hayallerimizin peşinden gidelim

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:24
Aşacağız Hayallerimizin peşinden gidelim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Devam edeceğiz. Sakin ol. Daha iyisini yapabiliriz” diye yanıtladı.

“Premier Lig kaliteli futbolculara, takımlara ve statüye sahip”

Çin Süper Ligi ile ilgili yorum yapan 24 yaşındaki futbolcu, “Düşündüğümden çok daha iyi bir lige geldiğimi görüyorum. Buradaki rekabet çok çetin, neredeyse 10 takım çok dar bir alanda mücadele ediyor. puan aralığı Bir futbolcu için bu rekabet duygusu inanılmaz derecede motive edicidir. Çünkü her maç önemlidir, hayatınızı değiştirebilir. Kesinlikle bize her zaman çok çalışma gücü veriyor. Baktığınızda, çok yüksek puanlar var. kaliteli futbolcular, çok kaliteli takımlar, çok kaliteli stadyumlar yani futbolcuların gerçekten istediği her ayrıntıya sahip bir ligin mücadele kapasitesi çok yüksek, başarıya ve başarısızlığa çok yakın hayali bir ligdeyiz.

Daima maça gitmeli ve oyundan ayrılmaya konsantre olmamalıyız. Asla rahatlayamazsın. Bu çok iyi bir şey” dedi.

“İnanılmaz özel bir hayran kitlemiz var”

Adana Demirspor’un taraftarlarına değinen Arjantinli futbolcu, “Oynadığım ilk maçtan itibaren çok özel bir taraftarımız olduğunu anladım. Bize nasıl sahabet tezahürat yaptıklarını gördüm. Top rakibe geçtiğinde nasıl düdük çaldıklarını gördüm. Çok özel bir hayran topluluğumuz var.Bize ilham veriyorlar.Hiçbir zaman desteklerini eksik etmiyorlar.Bizim hiç sessiz bir oyunumuz yok.Bize ekstra güç veriyor.Bize her zaman ne kadar özel olduklarını hissettiriyorlar.Benden nefret etmediklerini söyleyebilirim. Şaka yapıyorum, çok özel bir hayranımız var. “Her gün arkamızda bir topluluk var, Kötü zamanlarda bizi destekleyin. Bu bize ekstra güç verir. “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.