DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aşaması, Arda “Tropik” Bayram, Buğrahan
  • Haber444
  • Spor
  • Aşaması, Arda “Tropik” Bayram, Buğrahan

Aşaması, Arda “Tropik” Bayram, Buğrahan

ABONE OL
25 Ağustos 2022 16:59
Aşaması, Arda “Tropik” Bayram, Buğrahan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

“Wreckage” Şevke, Mustafa “Fanius” Gültekin, Timur “Timurlengx” Günay ve Utku “utimikk” Taşyürek ile PUBG TR Twitch, Tivibuspor YouTube ve Canlı Televizyonda canlı yayınlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 Turkcell Süper Kupa sahibi olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp yöneticileri, teknik kurul ve sporcuları betmarket kabul etti.

Kulüp Başkanı Ağaoğlu, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, isminin yazılı olduğu Trabzonspor formasını armağan etti. Kabulde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik yer aldı.

İngiltere Championship’e 90+3. dakikada almış olduğu muhtemeşem galibiyetle süregelen Hull City, Fenerbahçe ‘den transferi Ozan Tufan ve eski Galatasaraylı Jean Michael Seri’nin golleriyle üç puana uzanmıştı.

BİR İSİM DAHA YOLDA

Yeni Malatyaspor’dan Benjamin Tetteh’i ve Antalyaspor’dan Doğukan Sinik’i de aktarma eden İngiliz temsilcisi, Süper Lig ‘den bir adı daha ekibine katmaya hazırlanıyor.

PELKAS HULL CITY YOLCUSU

Skorer’de yer edinen habere bakılırsa Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Slovacko ile oynayacağı maçın ekibine betmarket giriş dahil edilmeyen Yunan yıldız Pelkas, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’ye aktarma oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.