DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aşaması”, “eleme” ve “son şans” olmak üzere üç aşamaya ayrılacak
  • Haber444
  • Spor
  • Aşaması”, “eleme” ve “son şans” olmak üzere üç aşamaya ayrılacak

Aşaması”, “eleme” ve “son şans” olmak üzere üç aşamaya ayrılacak

ABONE OL
15 Eylül 2022 21:20
Aşaması”, “eleme” ve “son şans” olmak üzere üç aşamaya ayrılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

1-11 Eylül tarihleri ​​arasında 8 gün boyunca çevrimiçi olarak oynanacak. Playoff takımları Büyük Finallerde bir yer edindikten sonra, PUBG Global Şampiyonası için puan kazanma veya PCS7 Europe’u kazanarak otomatik olarak PGC 2022’ye katılma  şansı için yarışacaklar.

Katılan PCS7 ekipleri

PCS6 Avrupa Şampiyonu Entropiq, doğrudan PCS7 Avrupa Elemeleri grup aşamasına yükseldi. Acend Club (DACH Meisterschaft), HOWL (Protality Series Dönem 5), SHEESH, ex-ENTERPRISE (Saska eLEAGUE), Team Exalt (PSL Showdown Summer), akredite  üçüncü taraf etkinliklerinde PCS European Wildcards kazandı. BBL Esports, ENCE, FaZe Clan, FUT Esports, HEROIC, Natus Vincere, Northern Lights betexpres Team ve Overpeekers (eski adıyla Team Liquid) doğrudan elemelere davet edilecek.

Yukarıda belirtilen takımlara ek olarak, PCS7 Avrupa Açık Elemelerinden aşağıdaki en iyi takımlar elemelere katılacak:

  • Avrupa Açık Elemeleri: AustrianForce, Bystanders, Expendables, Fellas, Faygo, GDE eSports, PolishPower, Project Underdog, Room For İyileştirme, SEIRIN, The Woo, winordie
  • MEA Açık Elemeleri: Digital Athletics, ON GRIND, PINK VENOM, Sarvem Esports, Signature, STARDUST, Team Elite

Fenerbahçe’den geçici teknik direktör olarak ayrılan Emre Belözoğlu, 3 Ekim 2021’de Başakşehir ile anlaştı ve UEFA penaltısıyla betexpres giriş sarsıldı. Avrupa futbolunda bir numara penaltıyı alıp 41 yaşındaki Orange ve Deep Blue teknik direktörü ödüllendirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.