DOLAR 32,3508 0.29%
EURO 35,1206 -0.07%
ALTIN 2.309,841,43
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aslan Hucüm Hattında Değişiklik İstiyor
  • Haber444
  • Spor
  • Aslan Hucüm Hattında Değişiklik İstiyor

Aslan Hucüm Hattında Değişiklik İstiyor

ABONE OL
8 Haziran 2022 10:43
Aslan Hucüm Hattında Değişiklik İstiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teklif alan son isim, devre arasında Galatasaray’a dönen Bafetimbi Gomis oldu. Fransız kulübü Reims, tecrübeli golcüyü renklerine bağlamak istiyor.

36 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde çıkış maddelerinin bulunduğu belirtildi. Teklifi kabul etmesi durumunda Gomis’in yeni adresi Ligue 1 olacak.

Galatasaray’da ikinci dönemini yaşayan Fransız oyuncu, geride kalan sezon 14 maçta 9 kez gol sevinci yaşadı. İlk olarak Temmuz 2017’de sarı kırmızılılara transfer olan Gomis, o sezon 29 gol ile taç giymişti.

Mustafa Muhammed’e Fransa’dan ilgi var

Gomis ile yolların ayrılması halinde Galatasaray’da 1’den fazla golcü transferi gündeme gelecek. Halil Dervişoğlu’nun sözleşmesi biterken, Fransız takımlarının da Mustafa Muhammed’e ilgisi var.

Mısırlı oyuncunun da satılması bedava bonus  halinde mevcut kadroda santrfor olarak sadece Diagne kalacak. Devre arasında sözleşmesi geçici fesih edilen Senegalli futbolcunun kontratının yenilenmesi bekleniyor.

1 yıllık sözleşmesi daha bulunan Diagne’ye de, Belçika’dan gelen teklifleri var.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.