DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,740,24
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ataklarla geçen maçta

Ataklarla geçen maçta

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:18
Ataklarla geçen maçta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Alman ekibi 29’uncu dakikada Srbeny’nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Akdeniz takımı ikinci yarıda gol bulmaya çalıştı ancak sonuç değişmedi ve maç Paderborn 07 1:0 üstünlüğüyle sona erdi. Fraport TAV Antalyaspor, Almanya’daki ilk hazırlık maçında Bochum’a 6-2 yenildi, ancak hazırlık maçında  Hollanda milli takımı Twente’yi 3-1 mağlup etti.

Antalyaspor, 30 Temmuz’da Almanya’nın Borussia Dortmund takımıyla oynadığı hazırlık maçının ardından antrenman kampının ardından Antalya’ya dönüyor.

Samandıra Can Bartu stadyumunda düzenlenen basın toplantısında İsa, konuşmasına maçı değerlendirerek başladı. İsa dedi: “Bugün herkesin Dinamo Kiev hakkında daha net bir fikri olduğuna inanıyorum. Onları tanıyordum. İlk maçımızda onlara  kalitemizi gösterdik ve hayran kaldık. Rakiplerimiz kontra ataklara karşı etkili. En iyi oyunculara sahipler. Yarınki maç zor  olacak toobet ama umarım bugün oyuncularımızın günü olur ve ikimiz de rauntları geçebiliriz. 5-6 haftadır ekiple çalışıyoruz ve düzeltmek istediğimiz bazı şeyler var. Beraberlikte Şampiyonlar Ligi’nde sürekli oynayan bir takıma karşıydık. Yarınki maç bize iyi gelecek.” Stratejik olarak çalışmaya devam edecek. Hafta boyunca çok fazla sorun yaşadık. Arda Güler, Joshua King ve Bright Osai-Samuel… Oyuncularımızın durumuna bakıp kadromuzu ona göre belirleyeceğiz.”

“İlk maçta Kiev’i şaşırttığımızı düşünüyorum”

Dinamo Kiev teknik direktörü Mircea Lucescu, ilk maçın ardından yaptığı açıklamada, “Artık Fenerbahçe’yi daha iyi tanıyoruz” dedi. İlk maçta defansif bir orgazmla onları  şaşırttığımızı düşünüyorum. Her antrenörün maç sırasında kullanacağı farklı bir stratejisi vardır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.