DOLAR 32,5919 0.34%
EURO 34,8388 0.23%
ALTIN 2.508,951,00
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avrupa Kupa Galipleri Kupası ilk tur ikinci turunda Trabzonspor, Barcelona’ya 7-2 mağlup oldu
  • Haber444
  • Spor
  • Avrupa Kupa Galipleri Kupası ilk tur ikinci turunda Trabzonspor, Barcelona’ya 7-2 mağlup oldu

Avrupa Kupa Galipleri Kupası ilk tur ikinci turunda Trabzonspor, Barcelona’ya 7-2 mağlup oldu

ABONE OL
22 Eylül 2022 21:53
Avrupa Kupa Galipleri Kupası ilk tur ikinci turunda Trabzonspor, Barcelona’ya 7-2 mağlup oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Premier Lig ekiplerinden Emirhan Delibaş, Göz-Göz’e giden Southampton’dan Nathan Redmond için Siyah Beyazlı Ajdin Hasic ve Emir Khan Derby’ye imza attı. Southampton’da da hissesi bulunan Sporting Republic, Beşiktaş’ın iki oyuncusunun futbol bölümünü devraldığı Göztepe’ye gitmesini istiyor ve anlaşma yapılıyor.

Sport Republic, Göztepe’nin yüzde 70 hissesini alarak diğer kulübü Southampton aracılığıyla Göztepe’ye iki oyuncu kazandırdı. Görev süremin sonuna kadar sarı-kırmızılı formayı giyecek olan Bosna Hersekli golcü Hasic, 2019-2020 sezonunda Beşiktaş’a geldi. Geçen yıl Ümraniye Spor’a kiralanan 20 yaşındaki oyuncu, İstanbul formasıyla çıktığı 8 maçta 1 gol kaydetti ve Çin Süper Ligi’ne yükselmeyi başardı. Beşiktaş betssen altyapısından  19 yaşındaki forvet Emir Khan, 2020-2021 sezonunun ustası oldu.

İtiraz yok

Göztepe, Ibrahima Cisse’ye transfer olmadı. Üç sağlık kontrolünden geçirilen Gineli futbolcunun başarısız olduğu söyleniyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu kısa süre önce Belçika’daki FC Seraing takımında forma giydi.

Patrick Van Anholt’un performansından memnun olmayan Galatasaray, Kazımkan Karataş transferinin ardından 20 yaşındaki Meksikalı betssen giriş Omar Campos’u sol beke taşımak istiyor. Cimbom genç oyuncu için bir teklifte bulundu. İşte detaylar…

Galatasaray’ın rakibi Anderlecht

90.min.com’a göre Kırmızılar, Santos Laguna’nın Omar Campos’unu kadro günlüklerine dahil etti. 20 yaşındaki sol bek Galatasaray ve Belçikalı Anderlecht’in de ilgilendiği bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.