DOLAR 32,3407 0.27%
EURO 35,1402 -0.01%
ALTIN 2.312,101,53
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avrupa’ya göç etmek ve ülkemizi temsil etmek
  • Haber444
  • Spor
  • Avrupa’ya göç etmek ve ülkemizi temsil etmek

Avrupa’ya göç etmek ve ülkemizi temsil etmek

ABONE OL
15 Eylül 2022 21:21
Avrupa’ya göç etmek ve ülkemizi temsil etmek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bu hayale göre Beşiktaş’a karşı tüm görevlerimi yerine getirdim ve sizleri ülkemiz adına en iyi şekilde bıraktım.

Beşiktaş’a geldiğim günden beri yanımda olan büyük Beşiktaş taraftarına, kulübümüzün değerli çalışanlarına, alt yapısından A takımına kadar tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, yönetim kurulumuza ve yönetim kurulumuza  teşekkür ederim. Devlet Başkanı. Yolun açık, hakların helal olsun. ”

Galatasaray’da transfer işçilik maliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Avrupa’nın çoğunda transfer döneminin sona ermesi Türkiye’nin bazı isimler için  ihtimalini grandbetting güçlendirirken, Galatasaray’da sarılar ve kırmızılar ortaya çıktıkça yeni talepler geliyor Josip Ilicic’e ilgi bildirildi

Çıkış Yapıldı

Josip Ilicic, 2017’de 6.4 milyon € karşılığında Fiorentina’dan Atalanta’ya taşındı. 31 Ağustos’ta İliç, İtalyan ekibiyle  yollarını ayırdı. Galatasaray, sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedilen Ilicic’in yerini aldı.

Ilicic, Atlanta’nın Torino ile oynadığı iç saha maçında İtalyan taraftarlara veda ediyor.

Galatasaray öne çıkıyor

Atlanta Metro News’e göre birçok takım serbest oyuncu Ilicic ile  ilgileniyor. Ancak bu takımlar arasında Galatasaray’ın adı grandbetting giriş öne çıkıyor. İtalyan resmi internet sitesine göre Galatasaray, Ilicic ile temasa geçti.

Okanbrook tercih edebilir

Galatasaray’ın gündeminde başka isimler de var. Ancak Atalanta, Galatasaray Teknik Direktörü Okanbrook’un önceliğinin Ilicic olabileceğini söylüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.