DOLAR 32,4992 -0.15%
EURO 34,9657 0.33%
ALTIN 2.430,990,34
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakü kırmızı-beyaza büründü

Bakü kırmızı-beyaza büründü

ABONE OL
20 Haziran 2021 21:21
Bakü kırmızı-beyaza büründü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Taraftarlar dev Türk Bayrağı açtı Türkiye-Galler karşılaşması öncesinde Bakü sokakları ay-yıldızla donandı. Türkiye forması giyen taraftarlar, Bakü merkezinde dev bayrak açarak, tezahüratlarda bulunmuş oldu.2020 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu betbey ikinci maçında bu akşam Türkiye ile Galler, Bakü Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Karşı karşıya gelme öncesinde Bakü sokaklarını ay-yıldıza büründüren taraftarlar, tezahüratlar yapıp, marşlar söyleyerek, maç öncesinde tek yürek oldu. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor Göztepe ve Erzincanspor benzer biçimde ülkenin dört bir tarafınca gönül verdikleri takımların formalarını giyerek betbey giriş gelen taraftarlar, Bakü Merkez’de açtıkları dev Türk Bayrağı’yla da maç öncesinde sokakları kırmızı-beyaz yaptı. Galler maçından ümitli olan ve A milli Futbol takımı’nın kazanacağından şüphe duymadıklarını söyleyen taraftarlar, daha sonrasında stadyuma doğru hareket etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.