DOLAR 32,3326 0.25%
EURO 35,0612 -0.22%
ALTIN 2.280,430,14
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Balıkesir Büyükşehir’in rakibi deplasmanda Finalspor
  • Haber444
  • Spor
  • Balıkesir Büyükşehir’in rakibi deplasmanda Finalspor

Balıkesir Büyükşehir’in rakibi deplasmanda Finalspor

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Balıkesir Büyükşehir’in rakibi deplasmanda Finalspor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Basketbol Ligi 19. haftasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Takımı, Bursa temsilcisi Finalspor ile Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Koç Arda Vekiloğlu yönetiminde hızlı yükselişini sürdüren yeşil-mavililer evinde oynadığı son 2 maçın 2 sini de kazanarak yakaladığı yükselişi Bursa’da da ivme kaybetmeden devam ettirmek istiyor. Balıkesir Büyükşehir’nin 18 maçlık karnesinde ligin 4. sırasında 11 galibiyet 7 mağlubiyet ile yer alırken, Finalspor ise 7 galibiyet 11 mağlubiyet ile ligde 12. sırada yer alıyor.

Finalspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Berkay Genç, “Evimizde kazandığımız 2 galibiyet ile üstümüzdeki ölü toprağından kurtulduğumuza inanıyorum. Her maçın önemi bizim için büyük. Sıkı çalışıyoruz ve hedefimiz olana sonuna kadar odaklanmış durumdayız. Finalspor maçını da kazanıp bundan sonra sıfır kayıpla şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz” dedi.

Bu maç TRTSpor 2 ekranlarında TV yayını kalitesinde maçı evinizden canlı olarak takip edebilecek. – BALIKESİR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.