DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 34,9906 -0.12%
ALTIN 2.438,600,14
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başakşehir için hazırlıklarını sürdürüyor
  • Haber444
  • Spor
  • Başakşehir için hazırlıklarını sürdürüyor

Başakşehir için hazırlıklarını sürdürüyor

ABONE OL
25 Mayıs 2022 15:20
Başakşehir için hazırlıklarını sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Saat 16:00’da teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz antrenman sahasında antrenman yapan bordo sporcular, dinamik bir ısınmanın ardından 5 veya 2 antrenman yapıyor.

Tedavisi devam eden Bruno Perez, Abdulkadir Ömür, Serkan Assan ve Tronson ile izinli olan Marek Hamsik, Cuma günü Zong antrenmanına Trab katılmadı. Perşembe günü antrenmana çıkmayan kaleci Urkanchakel antrenmana katılırken, Trabzonspor’da tedavi gören Gervinho ve Densville, takım arkadaşlarından hemen ayrıldı.

Cumartesi günü yapılacak son antrenmanın ardından Trabzonspor, ligin 38. haftasındaki Medipol Başakşehir maçı için İstanbul’a uçacak.

o mutluluğu yeniden yaşa

Yusuf, Berat, Denswil ve Puchacz şampiyonluk maçı heyecanını 3 boyutlu sanal gerçeklik gözlükleriyle yeniden yaşadılar. Konuşan, zıplayan ve oyun gününün tutkusunu yeniden yaşayan oyuncuların eğlencesi taraftarları güldürdü.

Trabzonspor Haberleri – Djaniniy: Böyle bir şey görmedim

Son dakika Trabzonspor haberi… Trabzonspor’un golcüsü Giannini şampiyonluk kutlamalarını anlatıyor. Kariyerinde üçüncü şampiyonluğu girnecasino kazanan Giannini, övgü dolu bir ifade kullandı.

Üçüncü kariyer unvanını kazanan Giannini, kutlamalar hakkında yorum yaptı. Cape Verde’li forvet, “Kutlamaların bu kadar büyük ve insanların bu kadar mutlu olduğunu hayal edemiyorum. ‘Şampiyon olursak ne olur’ diye düşünüyorduk ama gördüğüm şey muhteşemdi.”

Beşiktaş’a attığım gol onaylandı

Cornelius şampiyonluk macerasını anlatıyor. Danimarkalı forvet, her şeyin sezon başında başladığını söyledi: “Unvanlar hakkında konuşuyorduk.

gruplar halinde gidiyoruz

Cornelius, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde olacaklarını belirterek, “İlk hedefimiz grup aşamasında kalmak. Daha önce Şampiyonlar Ligi’nde oynadım ve bunu yapabilecek ve başarılı olabilecek güce sahip olduğumuzu biliyorum. hak sahibi.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.