DOLAR 32,3772 0.18%
EURO 34,9898 -0.28%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başarılı olacağımızı düşünüyorum

Başarılı olacağımızı düşünüyorum

ABONE OL
30 Eylül 2022 14:56
Başarılı olacağımızı düşünüyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Süper Lig’in 7. haftasında Başakşehir, Fatih Karagümrük’ü konuk etti.Sonuçta Avrupa kupasında Fiorentina’yı 3-0 mağlup eden Turuncu Mavililer, ligde golsüz gitti ve 13 puanla yenilmedi. Emre Belözoğlu’nun takımı evinde kazanmaya çalıştı ve galibiyet serisini dörde çıkardı. Ankaragücü’nün galibiyetinin ardından Karagümrük’ün arka arkaya beş sayılık beraberlik çeken Andrea Pirlo, zorlu bir yolda geride kalarak limosbet yenilgiye olan susuzluğunu sona erdirdi.

Başakşehir-Fatih Karagümrük Maçı 11 saniye:

Başakşehir: Vulkan, Ömer Ali, Ndasihimie, Duarte, Lima, Biglia, Mahmut, Deniz Turch, Traoré, Joyar, Kenny

Fatih Karagumruk: Viviano, Saleh, Banja, Dreisevic, Kane Ernest, Ozdoev, Jimmy, Shukurov, Kuasi, Borini, Diagne

Fatih Terim Stadı’nda oynanan Başakşehir-Fatih Karagümrük maçını Bahattin Şimşek yönetiyor. 90 dakika canlı skorları beIN Sports 2’de bugün saat 17:00’de haberimizde canlı izleyin…

Süper Lig’de Başkşehir’e 1-0 mağlup olan Beşiktaş, Sri Lanka’nın yeni lig ekibi İstanbul Sport ile dün akşam  Mustafa Kemal Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2-2’lik berabere kalmasıyla ayrıldı. Son iki maçta 5 puan kaybeden siyahlar ve beyazlar, milli aranın ardından şimdi de Fenerbahçe derbisine gidiyor.

2 Ekim Pazar günü Vodafone Park’tan ayrılmak isteyen Kara Kartal, taraftarlarını mutlu ve enerjik tutacak bir galibiyetle ligin tüm cephelerindeki sıkıntıları limosbet giriş gidermeye çalışacak. zaman.

İki isim geri dönüyor…

Teknik direktör Valerien Ismael’in kadrosunda kırmızı kart gören Josef De Souza ve sakatlanan Welinton, İstanbul Sport’un kadrosuna geri döndü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.