DOLAR 32,3578 0.11%
EURO 34,9839 -0.29%
ALTIN 2.323,860,20
BITCOIN 22818871,33%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Çelik Şehzadeler’in şampiyonlarını altınla ödüllendirdi
  • Haber444
  • Spor
  • Başkan Çelik Şehzadeler’in şampiyonlarını altınla ödüllendirdi

Başkan Çelik Şehzadeler’in şampiyonlarını altınla ödüllendirdi

ABONE OL
20 Haziran 2021 21:23
Başkan Çelik Şehzadeler’in şampiyonlarını altınla ödüllendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonası ulusal takım seçmelerinde dereceye girerek, Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda temsil edecek Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları Cemile Aykoç ve Busenur Çitçi’yi misafir etti. Başkan Çelik, başarılı sporcuları altınla ödüllendirerek, katılacakları müsabakalarda başarılar diledi.Aydın’da pumabet meydana getirilen Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonası ulusal ekip seçmelerinde Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları Cemile Aykoç ve Busenur Çitçi dereceye girerek milli takıma seçildi.  Aykoç, 67 kiloda Türkiye şampiyonu olarak bir başarıya imza attı.

Çitçi de Türkiye 3’üncüsü olarak üstün bir perfomans sergiledi. Muaythai Avrupa Kupası’nda Türkiye adına yarışacak. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün pumabet giriş şampiyon sporcuları Aykoç ve Çitçi’yi belediyede konuk etti. Ziyarette Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Akif Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Gül ve kulüp Ediz Barış da hazır bulunmuş oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.