DOLAR 32,6008 0.38%
EURO 34,8032 0.18%
ALTIN 2.505,920,88
BITCOIN 20997065,28%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:42
Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Birçok sportif branşta bireysel ve ekip olarak mühim başarılara imza atan Çiğli Belediyesi, Türkiye’ye bir gurur daha yaşattı. Çiğli Belediyesi Vücut Geliştirme Sporcusu Mustafa Çiçekdağ, 15-17 Nisan 2022 tarihleri içinde Makedonya’da düzenlenen IFBB Diamond Cup – Herkules Grand Prix Şampiyonasında savaşım etti. Men’s Physıque 175 santimetre üstü Büyük erkekler kategorisinde yarışan Mustafa Çiçekdağ, Avrupa 2.’si olarak Türkiye’ye gümüş madalya ile döndü.

Başkan Geum Ruk-chu, “Gurur duyuyorum”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrukçu, spora yaptıkları yatırımın meyvelerini toplamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını vurguladı. Üstyapıcımız Mustafa Çiçekdağ, Makedonya Şampiyonası’nda Chigli’miz ile ülkemize yakışır bir düello yaptı. Avrupa  hepimizi ikinci kez gururlandırdı. Bu başarılar gençlerimizi fiziksel aktiviteye teşvik ediyor ve bence günlük değerlendirmede değerliler. Çiğli Belediyesi olarak daha fazla Türk gencinin bayrağımızı Avrupa’da ve dünyada  gururla temsil etmesi için spora ve visioncasino sporculara destek olmaya devam edeceğiz.”

Mustafa Çiçekdağ: “Sporda Oluşan Çiğli Markası”

Şampiyonluğu değerlendiren vücut geliştirmeci Mustafa Çiçekdağ şunları söyledi: Ukkugyeokghu şampiyonadan önce ve sonra hep benimleydi. İçinde her zaman güçlü hissetti. Şampiyonalarda elimden gelenin en iyisini yaptığımı gösterdim. İkinci olarak ülkemize döndük. Ülkemi ve yaşadığım şehir olan Chigli’yi uluslararası arenada temsil etmekten gurur duyuyorum. Yarışmaktan gerçekten keyif aldım. Eylül, Ekim ve Kasım aylarında  Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları için çalışmaya devam edeceğiz.”

Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı’nın kadrosuna katılan Orhan Ak, kendisine yöneltilen suçlamalar hakkında Fanatic’e çok net açıklamalar yaptı.

Okanbrook’un Galatasaray’daki dönemine resmen başladıktan sonra teknik ekipte yer aldığı bilinen Ak, Trabzonspor’da oynamaya devam edeceğini açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.