DOLAR 32,4187 -0.18%
EURO 34,8315 -0.19%
ALTIN 2.496,070,49
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Basketbolu bıraktığı öğrenildi

Basketbolu bıraktığı öğrenildi

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:47
Basketbolu bıraktığı öğrenildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İlk antrenmanlarını İstanbul’da meydana getirecek olan Siyah-beyazlılar, 5 Temmuz’da ilk etap kampı için Avusturya’ya gidecek. 12 gün sürecek olan Bad Haring kampında 3 hazırlık maçı oynayacak olan siyah beyazlılar 16 Temmuz’da İstanbul’a dönecek. Beşiktaş, 30 Temmuz’da Vodafone Park’ta Sampdoria ile karşılaşmadan önce İspanya’nın Alicante kentinde ikinci antrenman kampını oynayacak ve iki hazırlık maçı oynayacak.

WEGHORST ve MULEKA kartal mı olacak?

Şu ana kadar kadroya Romain Saissa ve Gedson Fernandez’i katan siyah-beyazlı oyuncular, diğer transferlerine de  tüm hızıyla devam ediyor. Bir hücum oyuncusu, bir defans oyuncusu ve bir sol bek olmak üzere en az iki forvet oynayacak olan Beşiktaş, durumun ortaya çıkması halinde bir  orta saha oyuncusu da imzalayacak.

Bu çabanın ardından Siyah Beyaz, forvet ve kanat oyuncuları için haftada en az iki transfer geliştirmek istiyor.

Beşiktaş’ın spor direktörü Jeyhun Kazanji, kendisiyle ortalama bir ay çalışan Wout Weghorst ile birçok konuda anlaşarak, %80’e varan, %100’e varan pozitif oranları tamamlamak için görüşmelere devam ediyor. Weghorst’un kulübü Burnley ile de tanışan Kazanji, İngiliz kulübünü hem satın alma hem de kiralama konusunda ikna etmeye çalışıyor. Sözleşmenin tamamlanmasının ardından Weghorst, resmi imza için İstanbul’a gelecek.

Hücum hattındaki bir diğer siyah-beyaz hedef olan Jackson Mulek için görüşmeler devam ediyor. Muleka Beşiktaş için oynamayı kabul etti, ancak Standard Liege youwin transfer ücretini ödemek istiyor ve geri çağırmaya öncelik veriyor.

Yerel stoperlere ve sol savunmacılara yönelik saldırılar

Rıdvan Yılmaz’ın Eintracht Frankfurt ile anlaşmasının ardından siyah beyazlı bir oyuncu sol bek alacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.