DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 34,9582 -0.33%
ALTIN 2.324,100,21
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞLIK “MONACO ANLAŞILDI”

BAŞLIK “MONACO ANLAŞILDI”

ABONE OL
18 Kasım 2022 10:40
BAŞLIK “MONACO ANLAŞILDI”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Boursorama, “Monaco, Trabzonspor’dan tokat yedi” diyerek sonucu okuyucularına duyururken, öteki başlıklar ise şöyleki:

Foot Mercato: Monaco, Trabzonspor’da tamamen battı, Nice Matin: Monaco, Trabzonspor karşısında ağır bir yenilgi aldı, So foot: Monaco, Trabzonspor’da kontrolünü betjan yitirdi ve üçüncü sıraya yerleşti.

Eurosport ise, Fransız ekibinin almış olduğu sonuçla ilgili, “Monaco, Trabzon’da aşağılandı” başlığını attı.

Hollanda basını da, kaleci Nübel’in hatası sonrası filelere giden top için “Sezonun en acayip kendi kalesine golü Türkiye’de atıldı” yakıştırması yapılmış oldu.

Alman basınındaki ise, “Bayern Münih’ten kiralık olarak Monaco’da oynayan Alman kaleci Nübel şaşırtıcı ve hayret verici bir hata yapmış oldu, takımının iflasını başlatan isim oldu” satırlarına yer verildi.

Monaco’ya karşı alınan 4-0’lık netice, Abdullah Avcı’nın Avrupa karnesine zamanı zafer olarak yazıldı. Deneyimli bir koç, kariyerinin en sıra dışı betjan giriş zaferini yaşadı.

3 GOL ÜZERİNDE ATILDI

Trabzonspor’un Avrupa tarihine geçen maçta bordo takım, Avrupa Kupası grup aşamasında Kasım 2014’te oynanan Kharkiv Metalist Ukrayna  maçından bu yana ilk kez rakibine 3’ten fazla gol attı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.