DOLAR 32,3782 0.18%
EURO 35,0277 -0.17%
ALTIN 2.324,570,23
BITCOIN 2255658-1,20%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Batshuayi iyi bilinir!

Batshuayi iyi bilinir!

ABONE OL
5 Ekim 2022 15:16
Batshuayi iyi bilinir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Geçen sezon Beşiktaş’a kiralanan Mickey Batshuayi,  bu kez lacivert formasıyla Vodafone Park’a dönecek. Yıldız forvet için büyük umutları olan teknik direktör Jorge Jesus, oyuncularını vbet büyük maça hazırlamakla meşgul. Siyah-beyazlı taraftarların yarattığı atmosferden olumsuz etkilenmemesi için yaptığı asistlerle Batshuayi’ye destek olan Jesus, Belçikalı futbolcunun Beşiktaş’a yakınlığını kendi lehine kullanmayı umuyor.

Orta saha savaşçı ikilisi

Fenerbahçe, bu kez iki farklı zeminde farklı gruplarla mücadele ederken, Derby 11 başantrenörü Jorge Jesus’u belirlemeye çalışıyor. Kurt, oyuna orta sahada Arao-Crespo ikilisi ile vbet giriş başlamayı planlıyor. İsa daha mücadeleci bir orta saha ile rakibinin oyun planını bozmak isterse, İsa onların önünde kalabalık bir forvet oynayabilir. Tecrübeli antrenörlerin İsmail Yüksek, Mert Hakan ve Zajc, Arao ve Crespo gibi seçenekleri de var.

Kralları ve Perez’i takip edin

Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisi öncesinde sakatlanan Serdar Aziz ve Emremore kadroya geri döndü. Sakatlığı devam eden ve özel bir programı olan King ve Luan Peres için geri sayım başladı. İkilinin maç ve idman eksikliği nedeniyle Beşiktaş derbisinde mücadele edecekleri öğrenildi. Ayrıca maç öncesi bağırsak enfeksiyonu geçiren ve tedavisine devam eden Arda Güler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.