DOLAR 32,5782 0.16%
EURO 34,8971 0.62%
ALTIN 2.431,44-0,04
BITCOIN %
Mersin
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beckenbauer, Pele, Maradona…

Beckenbauer, Pele, Maradona…

ABONE OL
5 Ekim 2022 15:25
Beckenbauer, Pele, Maradona…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fatih Terim de önceki efsaneler gibi iz bıraktıktan sonra kısa bir  konuşma yapacak. Ödül töreninden bir yıl sonra, aralarında futbolun en büyük isimlerinin de betmaster yer aldığı jüri tarafından belirlenen isimler, kazandıkları bulvarlarda yürümek için Monaco’ya dönecek. Bugüne kadar bu prestijli ödülün sahipleri arasında Franz Beckenbauer, Di Stefano, George Best, Eric Cantona, Dasayev Puskas, Marcelo Lippi, Pele, Zidane ve Maradona gibi küresel futbol markaları yer alıyor. Altın Ayak, en az 28 yaşında olan futbol efsanelerine ve halen futbolda aktif olan oyunculara verilir.

İşte o belge:

Çok, çok özel

Fırtına yıldızı Anastasios Bacasetas ülke medyasına bir açıklama yaptı. Yunan milli takımına kaptanlık yapmanın önemine dikkat çeken başarılı futbolcu, “Manevi anlamda betmaster giriş kaptanlığı ‘bütün’ hissediyorum. Bu kariyerimdeki en büyük adım. Sadece hala faydalı olduğumu göstermek istiyorum. takım için oyuncu. Ülkenizi temsil ederken farklı düşünmek zorundasınız” dedi. Bacasetas, milli takımdaki en iyi performansıyla ilgili olarak, “Futbol bir takım sporudur ve tek başına bir futbolcu  fark yaratamaz. Takımın desteği olmasaydı, programa katılamazdım.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.