DOLAR 32,5264 -0.07%
EURO 34,8154 -0.16%
ALTIN 2.433,980,17
BITCOIN %
Mersin
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş 3 Maçtır Kazanıyor

Beşiktaş 3 Maçtır Kazanıyor

ABONE OL
8 Aralık 2020 17:05
Beşiktaş 3 Maçtır Kazanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sportoto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş, transfer olarak da bekleneni veremedi. Özellikle Fenerbahçe’nin çok fazla gerisinde kaldı. Taraftarları bu sezon sarı lacivertli takımın açık ara şampiyon olacağını bekliyordu ancak gidişat hiç de öyle görünmüyor. Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşan kara kartal buradan 4-3’lük galibiyet ile ayrıldı. 15 yıl sonra aynı skorla galip gelirlerken toplamda oynadıkları 10 maçta 19 puan topladılar. Zirve ile aralarında sadece 4 puan fark var. Bu yarışta Megapari avantajını da kullanan Beşiktaş ben de varım dedi. Sergen Yalçın ise şampiyonlukta iddialarının olmadığını belirtirken, eğer birkaç maç daha kazanabilirsek devreyi lider olarak kapatırız dedi.

Alanyaspor’u Yenmek İstiyoruz

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, gelecek hafta oynanacak Alanyaspor’u yenmek istiyoruz dedi. Rakiplerinin çok önemli bir kadrosunun bulunduğunu ve çok zorlu bir takım olduğunu belirtirken, rakibimizi küçümsemiyoruz ve onları yenmek istiyoruz. Bunu yapabileceğimiz Başakşehir, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarında gösterdik. Şimdi de lideri yenip aramızdaki puan farkını 1’e indirmek istiyoruz. Bu bakımda Megapari giriş son derece önemli. Oyuncularımız ile iyi konsantre olup şimdiden çalışmalara başlayacağız. Herkes görecek ki birkaç maç daha kazanabilirsek devreyi lider olarak bitirebiliriz ancak şampiyonlukta ciddi bir şansımızın olduğunu düşünmüyorum. Rakiplerimizin bizden daha iyi kadrosu var ancak onlarla yarışabilecek düzeydeyiz dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray İçin Zorlu Viraj!

Alanyspor ile Beşiktaş’ın karşılaşacak olması bu haftayı hem Fenerbahçe hem de Galatasaray için çok daha önemli bir duruma getirdi. Öncelikli olarak Beşiktaş rakibi ile berabere kalırsa ve Fenerbahçe ile Galatasaray kazanırsa liderlik yarışında en yakın rakibi Alanyaspor’a 2 puan fark atacaklar. Beşiktaş ile 4 olan puan farkı bir anda 6’ya çıkacak. Bu yüzden Megapari Twitter üzerinde yapılan paylaşımlara göre Fenerbahçe’nin kendi evinde Malatyaspor ile, Galatasaray’ın ise deplasmanda Karagümrük ile oynayacağı maçlar çok daha büyük önem kazandı. Beşiktaş 3 maçtır kazanıyor ancak Alanyaspor karşısında en muhtemel sonuç beraberlik olarak duruyor. Eğer kartal bu mücadelede kazanırsa, Galatasaray ve Fenerbahçe de rakiplerine yenilirlerse işte o zaman zirve ile olan puan farkını Beşiktaş 1’e indirmiş olacak ve bu haftadan en karlı onlar çıkmış olacaklar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.