DOLAR 32,4983 0.15%
EURO 34,7770 0.13%
ALTIN 2.488,801,09
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş ile deplasmanda oynuyor ve lig, Demir Grup Sivaspor maçıyla sona eriyor
  • Haber444
  • Spor
  • Beşiktaş ile deplasmanda oynuyor ve lig, Demir Grup Sivaspor maçıyla sona eriyor

Beşiktaş ile deplasmanda oynuyor ve lig, Demir Grup Sivaspor maçıyla sona eriyor

ABONE OL
2 Ağustos 2022 16:54
Beşiktaş ile deplasmanda oynuyor ve lig, Demir Grup Sivaspor maçıyla sona eriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayserispor, ligin ilk yarısında dokuz kez sahada, dokuz kez de deplasmanda oynayacak. Kayserispor, ligin ilk yarısında 4 büyüklerden Galatasaray ve Trabzonspor ile sahasında Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de deplasmanda oynayacak.

Kayserispor’un ilk yarıda deplasmanda oynayacağı maçlar şunlar:

1.Hafta: Beşiktaş

3.Hafta: Başakşehir

5.Hafta: Fenerbahçe

7.Hafta: Hatayspor

9.Hafta: Ümraniyespor

11.Hafta: Kasımpaşa

13.Hafta: Gaziantep FK

16.Hafta: Alanyaspor

18.Hafta: Ankaragücü

Yüksel Yıkılmaz / KAYSERİ (İHA)

Sivasspor , yeni sürem hazırlıklarını kampın 8’inci gününde Bolu’nun Gerede ilçesinde öğlen saatlerinde yapmış olduğu antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay casinopokerbeta yönetimindeki antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Kamp meydana getirilen otelin sahasında ısınma hareketleriyle başlamış olan idman, 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Peşinden dayanıklılık koşuları meydana getiren Yiğidolar son bölümde ise dar alanda pas emekleri ile yarım sahada çift kale maç yapmış oldu.

Bu arada oyuncular Aaron Appindangoye, Mustafa Yatabare ve Dimitrios Gutas Gerede’ye gelerek antrenmana başladı. Yarın 16:00’da Gered “Sivasspor”da “Bolu” kampının ilk hazırlık maçında  Katar takımı “Al-Shamal” ile oynayacağız.

1.Lig takımı Spor Toto  Gençlerbirliği, Erciyes yayla kampında yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Ankaralı temsilciler, hazırlık maçında karşılaştıkları Yılport Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçtan sonra DHA’ya açıklama yapan Gençlerbirliga oyuncusu Muhammed Bayir, şunları söyledi: “İlk kamp hazırlık maçımızdı. Bu yüzden ilk oyunu kazasız  bitirmek istedim. Bunun nasıl bittiğini görmekten mutluyuz. İyi bir kamp kursumuz olduğunu düşünüyorum. Bu maç onun için  iyi bir prova oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.