DOLAR 32,4860 -0.18%
EURO 34,9982 0.41%
ALTIN 2.435,640,53
BITCOIN 20989420,48%
Mersin
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş – Konyaspor maçını Sarper Sulh Saka yönetiyor
  • Haber444
  • Spor
  • Beşiktaş – Konyaspor maçını Sarper Sulh Saka yönetiyor

Beşiktaş – Konyaspor maçını Sarper Sulh Saka yönetiyor

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:13
Beşiktaş – Konyaspor maçını Sarper Sulh Saka yönetiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İşte saat 19:00’da devam eden ve beIN Sports 2’de canlı yayınlanan 90 dakikalık canlı skor takipçisi.

Çin Süper Ligi’nin bitmesine üç hafta kala Trabzonspor, ligin son haftasında Medipol Başakşehir maçı için hazırlıklarını tamamladı. 13:00 Bordeaux BLU oyuncuları, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz antrenman sahasında taktik antrenmanları yapıyor. 5 gün önce menisküs yırtığı nedeniyle ameliyat olan Serkan Asan, maçtan sonra izinli olan takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için antrenmana çıktı. Bordolar hazırlıklarını bitirdikten sonra yarın Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak ligin son maçı için hava kanalıyla Trabzonspor’dan 16:30’da İstanbul’a hareket etti.

Bordo grubunda Bruno Peres, Anders Trondsen, Serkan Asan, Abdülkadir Yaşam, Gervinho ve Erce Kardeşler tedavi görürken, Marek Hamsik sarı kartla ceza aldı.

Trabzonspor’un son maçında kamp çalışanları

Trabzonspor’un 22 kişilik Medipol Başakşehir kadrosunda şu isimler yer alıyor: “Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Muhammet Taha Tepe, Ahmetcan Kaplan, Hüseyin Türkmen, mariobet Vitor Hugo, Taha Altıkardeş, İsmail Köybaşı, Dorukhan Toköz, Manolis Siopis, Berat Özdemir, Kerem Şen, Murat Cem Akpınar, Anastasios Bakasetas, Yusuf Erdoğan, Edin Visca, Jean Evrard Kouassi, Anthony Nwakaeme, Fode Koita, Andreas Cornelius, Djaniny Semedo, Emrehan Gedikli” (DHA)

Çin Süper Ligi’nde sezonu Antalya Spor ile tamamlayan Galatasaraylı Teran Antalyale, sosyal medya hesaplarından güzel bir paylaşım yaptı.

Taylan Antalyalı, paylaşımında şu ifadeyi kullanarak, beklentilerin çok altında kaldıklarını belirterek, “Dün gece uzun ve sıkıntılı bir sezonun son maçını oynadık. Şanssızlık yarıda kaldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.