DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’da yönetim Adem Ljajic konusunda hata yapmak istemiyor
  • Haber444
  • Spor
  • Beşiktaş’da yönetim Adem Ljajic konusunda hata yapmak istemiyor

Beşiktaş’da yönetim Adem Ljajic konusunda hata yapmak istemiyor

ABONE OL
8 Mart 2020 13:48
Beşiktaş’da yönetim Adem Ljajic konusunda hata yapmak istemiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cuma günü oynanan maçta attığı golün ardından tepkili bir şekilde trübünlere hareket çeken Adem Ljajic için yönetim daha henüz bir karar vermiş durumda değil, yönetimin aynı olayı Oğuzhan Özyakup’ta yaşayıp bu futbolcunun performansının düşmesine neden olmuştu.

Beşiktaş Yönetimi, Adem Ljajic’in tartışmalı gol sevinci sonrası Oğuzhan Özyakup olayındaki hatayı yapmayıp futbolcusunu kurban etmeyecek.

Beşiktaş – Ankaragücü maçında takımının ikinci golünü atarak uzun süren gol sessizliğini bozan Adem Ljajic’in, gol sevincinde kulaklarını tıkayıp, ‘konuşun’ dercesine el işareti yapması, siyah-beyazlıların gündemine damgasını vurdu.

Ancak yönetim ve teknik heyet, bu tepkinin üzerinde çok fazla durmayacak. Daha önce Oğuzhan Özyakup’un da böyle bir tepki göstermesiyle başlayan soğukluk, oyuncuyu takımdan kopma noktasına götürmüştü. Bu yaşananlardan tecrübeli olan yönetim, deyim yerindeyse Ljajic’i koruma altına alacak.

Maç sonrasında durum değerlendirmesi yapan siyah-beyazlıların, “Adem uzun zamandır gol atamıyordu. Sezona istediği gibi başlayamadı. Hastalıktan yeni çıktı. Medyada ve sosyal medyada yapılan eleştirilere çok üzüldü. Futbolcular böyle dönemlerinde bu tarz tepkiler gösterebilir. Bu tür olaylardan sonra oyuncuları uyarmak gerekir, Fakat kaybetmemek de önemli… Çünkü biz bunu Oğuzhan’da da yaşandık. Ligde kalan maçlarda takımdaki her oyuncuya ihtiyacımız var. Üzerinde çok durmamak lazım” diye konuştukları bildirildi.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da bu konu üzerinde fazla durulmaması gerektiğini söylediği vurgulandı. Daha önce Burak Yılmaz’ın gösterdiği tepkileri büyütmek yerine aile içerisinde çözmeyi tercih eden Yalçın, Adem Ljajic’in bu durumuyla yine bizzat kendisi ilgilenecek. Sergen Yalçın’ın, Ljajic’in performansının daha da artması için kurmaylarına talimat verdiği bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.