DOLAR 32,5586 0.13%
EURO 34,8821 0.61%
ALTIN 2.427,26-0,21
BITCOIN 21741011,52%
Mersin
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’ın haklarını kendi tarzımla savunuyorum
  • Haber444
  • Spor
  • Beşiktaş’ın haklarını kendi tarzımla savunuyorum

Beşiktaş’ın haklarını kendi tarzımla savunuyorum

ABONE OL
10 Haziran 2022 12:56
Beşiktaş’ın haklarını kendi tarzımla savunuyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Servet Destek veya Nihat Özdemir ile hiçbir ilişkim yoktur. Beşiktaş’ın haklarını kendi çapımda savundum. Hakemleri toplum içinde incitirsem, istemeden de olsa bize karşı çıkacaklarını düşünüyorum, bunu yapmak insan doğasıdır. Eğer seneye yine jüri üyelerinden biri gelirse sabahtan akşama kadar her gün istediğiniz şekli uygulayacağım.

3,5 milyon avro maaş ve 6,5 milyon avro tavsiye mektubu ile gelen arkadaşa 400.000 avroya gitmesini söyledik ama gitmedi. Onlarla savaşırız. Sırtımıza kötü futbolcular bıraktık. Ancak bu yıl kendi takımımızı oluşturabileceğiz.

Beşiktaş’ta düzenlenen 2021 Genel Yönetim ve Finans Kongresi’nde tansiyon yükseldi. Meclis Üyesi Berk Tunca’nın konuşma yapacağı sırada salonda bulunan bir diğer milletvekili Özer Özçetin sözlü olarak yanıt verdi. Bunun üzerine salondaki diğer Kongre betsoo üyeleri tartışmaya başladı. Konuşmacı Berk Tunca’nın kürsüden inmesiyle taraflar arasında tansiyon yükseldi ve arbede çıktı. Dava, bir kulüp çalışanının konuşmacı Burke Tonka’ya yaklaşmasıyla polis müdahalesiyle çözüldü.

Kavganın ardından Kongre Komitesi Başkanı Uluç Gürkan, toplantıya 10 dakika ara verdi. Onun ardından Uluç Gürkan, kavganın çıktığı noktaya kadar her iki tarafı da sakinleştirdi.

Trabzonspor kendi sahasında yaptığı şampiyonluk kutlamaları ile tüm dünyayı etkisi altına aldı.

2021-2022 futbol sezonunun şampiyonu Trabzonspor’un kutlamaları son yıllarda Türkiye’nin en büyük organizasyonları arasında yerini aldı. Şampiyonlar Kutlamalarını hayata geçiren kuruluş, son 8 Şampiyon Kutlamasının 5’ini organize eden AdStation’dır. İstanbul’dan sadece 14 Mayıs’ta Trabzon’daki kutlamalar için teknik ekipman. 70 tır Trabzon’a doğru yola çıktı.

7 gün süren şampiyonluk kutlaması için 500’den fazla kişi gece gündüz çalıştı. Kupa için inşa edilen 500 metrekarelik platform aynı zamanda.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.