DOLAR 32,5194 -0.09%
EURO 34,8286 -0.13%
ALTIN 2.425,66-0,17
BITCOIN %
Mersin
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir bakış açısı göstermediler

Bir bakış açısı göstermediler

ABONE OL
16 Haziran 2022 15:18
Bir bakış açısı göstermediler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

MHK’ya ne yapılacağını bile tartışmıyorlar, bunun için bir planları veya planı yok. Teknik direktörler ve futbolcular. Yapması kolay. Ama Galatasaray birçok platformda verilmesi gereken bir mücadeleyle karşı karşıya kalacak. Bunu çok iyi biliyoruz. Asla Galatasaray’ın masaya oturma hakkını kimse kaybetmez.”

“Galatasaray’ın TFF, MHK veya tahkimde hakları varsa bu hakkı kimseye vermeyeceğim, kabul ediyorum”

Develioğlu, bu kez Galatasaray’ın sahada sakatlandığını belirterek, “Tabii ki sert pas vermek gerekiyor ama Galatasaray sahada dengesizlik yüzünden sakatlandı ama onların bir takımları ve yapacakları bir bakış açısı var. Ne yapabilirler buna karşı. Nasıl yapacaklarına dair bir planları veya planları yok. O yüzden burada yapmak istiyorum. Birey olarak Galatasaray kulübünün bir üyesi olarak hakkımı aldığım için iptal ettim. kongreden sonra başkan adayı oldum ve başkan olacaktım ve taraftarlarımıza da temin ederim ki Galatasaray masada güçlü, sahada güçlü olacak.Arkadaşlarımızın bu konuda yapabileceği bir şey yok. a Hukuki modabet gücü çok ciddi bir adam, Türkiye’nin en pis örgütünü, mafyayı kurdu, mafyayı 200 silahlı adamla 4 yıl hapiste tuttu, hukuku biliyordu ve savundu.Yani Galata Saree’nin TFF’de hakkı varsa, MHK ya da tahkim, bu hakkı kimseye bırakmayacağım, kabul edeceğim.Alacağımı hepimiz biliyoruz ama Lattasaray’a izin vermek için herhangi bir önlem alacaklarını sanmıyorum. sene başında diğer başkan adayları üçüncü ve dördüncü başkan adayları araya girmesin diye elendi bu Galatasaray için çok büyük bir zaaf.Söz veriyorum yapacağım biliyorum yapacağım yap” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.