DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20756112,47%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir hafta içinde Jean-Philippe Gbamin

Bir hafta içinde Jean-Philippe Gbamin

ABONE OL
15 Eylül 2022 21:20
Bir hafta içinde Jean-Philippe Gbamin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ümit Bozok, Naci Ünüvar, Emirhan Eraslan ve Maximiliano Gomez’i kadrosuna katan Bordeaux-Mavililer, Lille’den eski oyuncu Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna kattı. Karadeniz, Georgias Massuras’a da baskı yapıyor. Trabzonspor, Masuras’ın transferini tamamlamak istiyor, Yunan oyuncular Bacasetas ve Theopis de  bugün bunu yapmaya çalıştı ancak Olympiakos’un oyuncu değerlendirmesine katılmak zor.

Oyuncular da gelmek istiyor

Masuras’a gitmeden Yunan takımı kendini kanıtlamakta zorlandı ve Trabzonspor müzakere masasından kalkacak. Mesajda ayrıca 28 yaşındaki betpipo futbolcunun Bordeaux Blue’ya gelemeyecek kadar ateşli olduğu belirtildi.

Gabigor, Mitroviç, Dembele, Mariano, Azmon ve daha birçok isim… Fenerbahçe’nin gündemine çok sayıda yıldız girdi ve aktif olarak forvet arayışına girdiler. Aylarca süren çalışma dün mutlu sonla sona erdi. Yönetim, Beşiktaş’ta en son kiralık olarak forma giyen Chelsea’den Michy Batshuayi’yi kadrosuna kattı. Belçikalı forvet, dün başantrenör Serahardin Kalimli ile birlikte İstanbul’a geldi. Batshuayi dostane betpipo giriş bir karşılama almadı. 28 yaşındaki oyuncunun Chelsea ile  sözleşmesi bu sefer sona eriyor. Fenerbahçe konuyla ilgili KAP’a yaptığı açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mitch Batshuayi-Atonga’nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Chelsea ile görüşmelere başlandı” dedi. İstanbul’a varınca ilk iş sağlık kontrolünden geçiyor. . Daha sonra ona lacivert rengi kazandıran bir sözleşme imzaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.