DOLAR 32,5945 0.32%
EURO 34,8530 0.32%
ALTIN 2.497,130,53
BITCOIN 21159535,71%
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir Milyon Euro İndirim

Bir Milyon Euro İndirim

ABONE OL
22 Eylül 2022 21:22
Bir Milyon Euro İndirim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kara Şahinler, Jason Denayer’in savunma oyuncuları arasında zorunlu kabul edilen yabancı savunma yaklaşımını benimsedi. 27 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusu için 2,5 milyon euro ile başlayan görüşmeler, Ligue 1’in Lyon ile bölünmesinin ardından 1,6 milyon euro ile sona erdi. Plan, başlangıçta yüksek maaş ve imza ücreti talep eden yöneticileri, başka bir çıkış formülü bulamadan Denayer’i imzalamak sahabet için ortalama 1 milyon avroluk bir indirimi kabul etmeye ikna etmektir.

Nantes planı başarısız oldu

Blackhawks, İskoçyalı Cyriky Dembele’yi Premier Lig ekiplerinden Bournemouth’tan sol forvete transfer etmek istedi. Müzakereler iyi ilerledi ve sadece bu oyuncu Nantes’taki Fransız takımına anlaşmasını verdi. 25 yaşındaki oyuncu, Ligue 1 ekibi resmi bir hamle yapamayınca ve pencere kapanana kadar kulübünde kaldı. Bu gelişmeyle birlikte siyah-beyazlılar bağlantılarını yeniden hızlandırdı ve takımlarına sahabet giriş ödünç verilen oyuncuları satın alma opsiyonu ile geri sayıyorlar…

Spordoto Premier Lig’de Fenerbahçe ile Kayserley Sports arasındaki mücadeleyi Marine Jaune Les Bleus, Joao Pedro ve Joshua King’in golleriyle 2-0 kazandı. Free Press köşe yazarı Güntekin Onay oyunu değerlendirdi.

Güntekin Onay’ın Özgür Yazısı

Fenerbahçe 72 yaşına kadar kalesinde çekince yaşamadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.