DOLAR 32,3343 0.24%
EURO 35,1282 -0.02%
ALTIN 2.302,671,12
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Biri ve geri dönmesinin iyi olacağını düşünüyorum
  • Haber444
  • Spor
  • Biri ve geri dönmesinin iyi olacağını düşünüyorum

Biri ve geri dönmesinin iyi olacağını düşünüyorum

ABONE OL
2 Kasım 2022 13:54
Biri ve geri dönmesinin iyi olacağını düşünüyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Açıkçası bu mevzuda nasıl bir yol izleneceğine kulüp karar verir. Şahsen ben bu boşluğun doldurulmasının asla kolay olmadığını görüyorum. “Torreira’nın ayrılışı anlaşılmaz bir hikaye.”

‘Trabzonspor bizim için her yer’ sloganı bu kez Fransa’da hayat buldu… Monako maçının biletleri satışa çıktıktan kısa süre sonra tükendi Bordo Mavili taraftarlar, kktcbet sokaklar maça hazırlanırken maçı alkışladı. Gün boyunca Monako. Karşılaşmanın başında bayrağı oluşturan Trabzonspor taraftarı 90 dakika boyunca bir an olsun durmadı. Taraftarlar takımlarına tüm desteğini verdiler, özellikle Bacasetas’ın golünün ardından büyük bir başarı yaşadılar.

Maç öncesi, yenilgiye rağmen Bordeaux-Mavilier, Cumhurbaşkanı Ahmed Aooğlu’na tribünlerde büyük ilgi göstererek bol bol fotoğraf çektirdi, II. Sankt Peterburg Stadı’nda futbolcuları desteklemek için “Şampiyon Trabzonspor” sloganları attı. Lewis Stadyumu.

1.500 taraftar taraftarı

Stadyumda oynanan karşılaşmayı ortalama 1.500 Trabzonsporlu seyrederken, gecenin yıldızı Fırtına karşısında rakipsiz bir taraftardı. Bordo-Mavililer, kktcbet giriş önümüzdeki hafta Monaco’dan Akyazı’ya yapılacak yarışa ev sahipliği yapacak. Umarım tribünler maçta tehlikeli sonuçlarla dolar.

Büyük utanç!

İkincisi, Taraftarlar, maçtan saatler önce Saint Petersburg’u izlemek için sıraya girdi. Stade Saint-Louis garip bir muamele gördü! Monako polisi Trabzonspor taraftarlarını sıraya soktu ve onlara köpeklerle havladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.