DOLAR 32,5944 0.36%
EURO 34,8708 0.38%
ALTIN 2.504,290,81
BITCOIN 21096231,89%
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Birleştirmeye hazırız ve siz değerli ziyaretçilerimizin ve sizlerin hizmetinde olmaya hazırız
  • Haber444
  • Spor
  • Birleştirmeye hazırız ve siz değerli ziyaretçilerimizin ve sizlerin hizmetinde olmaya hazırız

Birleştirmeye hazırız ve siz değerli ziyaretçilerimizin ve sizlerin hizmetinde olmaya hazırız

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:03
Birleştirmeye hazırız ve siz değerli ziyaretçilerimizin ve sizlerin hizmetinde olmaya hazırız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bu nedenle lütfen Denetim Kurulu üyeliğine sizden önce seçilmiş olunuz. Başakşehir, Spor Toto Premier Lig’in 38. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak. İkinci Bu sıkıntılı maç öncesinde zaten iki takım arasında güzel bir tablo ortaya çıktı. Başakşehir’in oyuncuları, birkaç hafta önce şampiyonluğunu ilan eden Trabzonsporlu oyuncuları alkışlamak için sahaya çıktı. Turuncu-Koyu Mavili takım kaptanı Mahamut Tekdemir de 10 yılı aşkın süredir Başakşehir forması giyen ve Trabzonspor ile şampiyonluk kazanan eski takım arkadaşı Viska’ya çiçek takdim etti.

Kayseri’nin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kongre Merkezi’nde düzenlediği etkinliğe Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, futbolcular İlhan Parlak ve Emre Demir, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Kayseri Spor Kulübü Başkanı Bernard Gözbaşı, “Türkiye Kupası’nda şampiyon ilan eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’u eledik. Şimdi Perşembe günü Türkiye Kupası finalimiz var. Anlıyoruz, yapmıyoruz’ dedi. Anlamıyorum futbol sahada oynanıyor O gün nasıldı bilemiyoruz ama 2-3 yıl önce trinkbet biri ortadan kaybolmaya mahkumdu, her sene bir küme düşüyor Ligdeki kulüpler, üç büyükleri nakavt etmekten çekinmeyenler. Takımlar, bugün buraya ligden düşme gibi geldi” dedi.

Kayserispor’lu futbolcu İlhan Parlak, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Perşembe günü Sivasspor’a karşı oynadığı maçın önemine de değinerek, “Perşembe günü hayatımın en önemli ve can alıcı maçını oynayacağım. Kartal’da yurttayken Sely, yürüdüm. Samiyan Anadolu Lisesi’ne her gün.O zamanlar eski sahanın çimlerinde yürür gelir gelir giderdim çimenlere dokunurdum acaba bir gün o formayı giyip bu takımda oynayabilir miyim? “Maçlara gitmek, maç izlemek bile büyük bir şey. Eskiden futbolcu kardeşimi görünce çok heyecanlanırdım. Bunları hayal ediyordum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.