DOLAR 32,4873 -0.19%
EURO 34,9100 0.18%
ALTIN 2.435,930,54
BITCOIN 20967140,50%
Mersin
28°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bodrumsport formalarını hediye etti

Bodrumsport formalarını hediye etti

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:01
Bodrumsport formalarını hediye etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ali Safaq Öztürk, 33 yaşındaki forvet oyuncusuyla bir süre görüştükten sonra Barça’nın ünlü isimlerinden Lewandowski’yi Antalya’ya davet etti. İkilinin görüşmesinde Öztürk’ün Polonyalı forvet oyuncusuna “Barcelona’yı bırak Antalya’ya gel” dediği öğrenildi.

Ulusal Teşvik Tanıtım Günü çerçevesinde diyaloğa Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, futbolcular İlhan Parlak ve Emre Demir ile kulüp yöneticisi Kemal Onur Köroğlu katıldı. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kayserispor’un mali yapısının düzeldiğini belirterek, “Hiçbir futbolcu gitmek istemez. Umarım kulübümüzün mali yapısı düzelir. Yapı sürekli iyileştirildi. Sportif başarı olmadan hiçbir şey olmaz. Hayalim Kayserispor’un kimsenin yardımına ihtiyaç duymayan ve mali yapısını kendi başıma değiştirebilen bir kulüp olması. ”

Kayserispor’lu futbolcu İlhan Parlak, “Yahyalı ilçesinde doğdum. Büyürken tek hayalim futbolcu olmaktı. Ortaokulda ultrabet coğrafya öğretmenim beni cesaretlendirdi. Burada Samiyan Anatoly A lisesini kazandım. Kayserispor olmadı’ Yaşımdan dolayı kazanmıyorum. Erciyesspor’a gittim. Ondan sonra milli takıma gittim. Geldiğimde Erciyesspor’da profesyonel oyuncu olarak oynamaya başladım. Profesyonel futbola böyle başladım. Kariyerimin en büyük maçını oynayacağım” dedi.

Son olarak Emre Demir, “8 yaşında buraya geldim. Artık 18 yaşındayım. Hedefim her zaman Avrupa’da oynamak. Bunu da başardığım için çok mutluyum. Zor zamanlar geçti ama ben asla pes etmedim. ”

KAYSERİ,(DHA)

Edirne Motor Sporları Kampı ve Karavan Merkezi’nde düzenlenen şampiyonaya Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Moldova ve Makedonya’dan toplam 152 sporcu ve 58 yabancı katıldı. Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası MX sınıfında Grigor Tsarev birinci, Julian Rayehev ikinci ve Gianmarco Santucci üçüncü oldu. LIQUI MOLY Türkiye Motokros Şampiyonası’nın MX sınıfında Şakir Şenkalaycı birinci, Murat Başterzi ikinci ve Eray Esentürk üçüncü oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.