DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,0756 -0.15%
ALTIN 2.297,760,91
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bölümün ardından lükse girdi

Bölümün ardından lükse girdi

ABONE OL
18 Kasım 2022 10:40
Bölümün ardından lükse girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kemen ve Mens’in atakları sorunsuz bir şekilde oluşurken, cirit atmalarıyla Galatasaray ceza sahasına 2 gol ve çok sayıda pozisyon getirdi. “Kayserispor” oyuncularının Gavranovich ve Onur’un muhteşem gollerine koşmalarına “Galatasaray” oyuncularının hiçbir şekilde tepki verememesi dikkat çekiyor. Okan Buruk, periyotlar arasında 3 oyuncuyu hareket ettirerek bu kötü futbola  müdahale etti. Ama en ilginç olanı jackbet tercihin Kerem veya Gomis değil Sulh Alper ve Rashika’ya verilmiş olması. Oliviera ile birlikte bu oyuncular Galatasaray’ın temposunu artırdı ancak maç yarım kaldı.

Musler olmasaydı maç alt üst olurdu

Bölgenin ortasındaki büyük tecrübe Kayserispor’lu savunmacılar tarafından eritildi. Muslera olmasaydı Kayserispor  ikinci yarının başlarında maçı rahatlıkla kazanabilirdi ancak savunmada kusursuz oynamaya devam etti. Galatasaray hakimi Alper’e karşı golüne rağmen, pasaklı görünümüyle tamamen umutsuz bir maçı reddetti. Abdülkerim ile böyle bir duruma rağmen beraberlik şansı buldu ama beceremedi. Kayserispor’da Mensah, Onur, Bilal, Hosseini ve Kolovetzios normların ötesinde bir galibiyetin mimarlarıydı.

OĞUZ DIZER: HASTALIK VE AFET

Amasra’daki kömür madeninde yaşanan facia Türk halkının kalbini yaktı. Uzun süre rekabetsiz kalan Galatasaray(!), Kayseri’de yıkım gördü! Ev sahibi jackbet giriş daha az şanslı olsaydı, geçen sezondan daha da ileri giderlerdi. Bir gece ilkin kömür ocağını alevler sarıp, insanlarımıza facia yaşatırken; Kayserispor da Galatasaray’ı tamamen zapt edip, ummadığı felakete attı! İlk yarı 2-0.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.