DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20903961,29%
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BONSERVİS OLMAZSA EN AZINDAN 1 YILLIK KİRALIK
  • Haber444
  • Spor
  • BONSERVİS OLMAZSA EN AZINDAN 1 YILLIK KİRALIK

BONSERVİS OLMAZSA EN AZINDAN 1 YILLIK KİRALIK

ABONE OL
9 Kasım 2022 13:13
BONSERVİS OLMAZSA EN AZINDAN 1 YILLIK KİRALIK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Galatasaray Yönetimi, Kosovalı sağ kanat oyuncusunun bonservisini almak istiyor. Sadece bu mevzuda Norwich ile antak kalma sağlanamaması halinde Aslan, 26 yaşındaki oyuncuyu en azından bir senelik daha kiralık olarak kadrosunda tutmayı oldukca istiyor.

DÖNEMDE İŞ BAŞLAMASI

Vedat Muric: Galatasaray ondan büyük katkı alabilir

Vedat Muric, Kosova milli takımından arkadaşı Rashica’yı FANATİK’te değerlendirdi. Üretken golcü Rashitz için şunları söyledi: “Futbolun ülkemizde yetiştirdiği en önemli değerlerden biri. Türk futboluna çok çabuk alışacağını düşünüyorum. Bu yüzden sahabet çok heyecanlı. Tabii Galatasaray’a geçiş sürecinde de konuştuk. O yapmış olabilir dedim. Aynı şey Galatasaray için de geçerli. Galatasaray ondan büyük katkı alabilir. Sürekli olarak hücumu çeşitlendirebilen ve Okan’a alternatif hücum seçenekleri sunan oynanabilir sahabet giriş bir karaktere sahip. Son aşamalarda ustalaşmış ve sahaya odaklanmış bir karakter. Rashica’nın Türkiye’de çok önemli bir iş yapabileceğini düşünüyorum. Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında  Kadıköy Ülker Stadı’nda Karagyumryuk’u konuk etti. 1. dakikada  golle öne geçen Sarı-Mavililer, 16. dakikada Borini’nin golüne engel olamadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.