DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu yarışma sayesinde eşinin adının yaşatılmasının mutluluğunu dile getirerek
  • Haber444
  • Spor
  • Bu yarışma sayesinde eşinin adının yaşatılmasının mutluluğunu dile getirerek

Bu yarışma sayesinde eşinin adının yaşatılmasının mutluluğunu dile getirerek

ABONE OL
25 Ağustos 2022 17:02
Bu yarışma sayesinde eşinin adının yaşatılmasının mutluluğunu dile getirerek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Duygu yoğunluğu yaşadığını söyledi. Yenigün, Antalyaspor Legends’ı yalnız bırakmamakla ilgili şunları söyledi: Belediye Başkanı Konyaaltı Semih Esen’e, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin’e, Sanjar Bicikci’ye ve emeği geçen bozdurgitsin herkese teşekkür ederiz.

Amigo Milos yine heyecanlandı

Oral Yenigün’ün çok yakın bir arkadaşı olduğunu söyleyen ve hedeflerine ulaşmak için Antalyaspor tribünü kuran Recep Güler (Amigo Milos), şunları söyledi: Rabbim rahmet eylesin” dedi.

Gösterinin sonunda Milos’un başladığı ‘Yaşasın Antalya’mız’ sloganına katılan oyuncular ve seyirciler renkli bir görüntü oluşturdu.

Başarılı Kayserispor oyuncusu İlhan Parlak, lige en iyi şekilde hazırlandığını söylüyor. İlhan, Beşiktaş’a üç puanla dönmek istediklerini ve teknik direktör Uygar Atan’ın talimatlarını takip ettiklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, puanla ya da puanla lige yükselmek istediğini de sözlerine ekledi. Kaptan İlhan Falak, cümlesini şu sözlerle tamamladı:

“Yeni dönemim Kayserispor için zor olacak. Fakat inanıyorum ki başarıya ulaşmış bir dönem geçireceğiz. Taraftarımızdan bozdurgitsin giriş destek istiyoruz. Onların desteği, bizim motivemiz için oldukca mühim. Lige Beşiktaş maçı ile başlayacağız. Sıkıntılı bir maç olacak. Biz sahaya yengi almak için çıkacağız. Eğer hocamızın direktiflerini sahaya yansıtırsak İstanbul’dan galibiyetle dönebiliriz.”

Neymar Jr.’ın KRAFTON, Inc.’in haiz olduğu PUBG: BATTLEGROUNDS ile devam eden ortaklığının bir parçası olarak, dünya genelinde tanınan süperstar futbolcu ve ekibi 3 Ağustos günü 18:30 – 20:00 (TSİ) saatleri içinde, yeni gösterilen Deston haritasında ekibinin öteki PUBG partnerlerine karşı becerilerini yarıştıracağı ‘Deston Rise’ canlı gösterim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.