DOLAR 32,3748 0.15%
EURO 34,9587 -0.35%
ALTIN 2.324,090,21
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bundan sonra hedeflerimiz doğrultusunda gerekli her adımı kararlılıkla atacağız
  • Haber444
  • Spor
  • Bundan sonra hedeflerimiz doğrultusunda gerekli her adımı kararlılıkla atacağız

Bundan sonra hedeflerimiz doğrultusunda gerekli her adımı kararlılıkla atacağız

ABONE OL
5 Temmuz 2022 17:06
Bundan sonra hedeflerimiz doğrultusunda gerekli her adımı kararlılıkla atacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ülkemdeki bayan voleybol takımındaki rekabet seviyesi takdire şayan. Kupa müzemizde olmasına rağmen tüm voleybol dünyası takdiri ve alkışı hak ediyor. ”

Baş antrenör Giovanni Guidetti ve kaptan Melis Gürkaynak’ın yanı sıra Üstünsalih, her iki isme de çabalarından dolayı teşekkür etmek için yer imlerini açtı. Üstünsalih, Giovanni Guidetti’nin de yardımıyla daha fazla başarıya imza atacaklarını da vurguladı.

Giovanni Guidetti, aldığı video mesajında ​​şu ifadeyi kullandı: “Bu sefer çok zordu ama mükemmel bir sezondu, gelmiş geçmiş en iyi sezondu. Oyuncularım ve asistanlarım sayesinde kazanabileceğimiz 5 kupayı da kazandık. . Zevk almak.”

Bir öğrencinin transfer sorusuna yanıt veren Bernard Gozbass, “Finalden önce transferleri konuşmadık. Çünkü kupayı alırsak Avrupa’ya giden yol açılır. Son maçın sahabet sonuçlarına bakılırsa transfer çalışmalarımız da bitecek. etkilenmeyecek” diyen UEFA’nın lisansı sorulduğunda, “hala zaman var. Kupayı aldığımızda onunla ilgileneceğiz.”

1915 Çanakkale Köprüsü Gelibolu Triatlonu, Çanakkale’nin zaferinin 107. yıl dönümü münasebetiyle Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından organize edildi. İki gün süren organizasyonun ilk gününde elit, yaş grubu ve triatlon kategorilerinde müsabakalar yapıldı.

ANFAŞ yönetim kurulu başkanı ve milli sporcu Ali Bıdı, 65 yaş üstü yarışmanın ilk gününde Antalya’dan yarıştı. 4.5 saat hedefine 30 dakika kala Ali Bıdı, birincilik ödülünü Çanakkale şehitlerine adadı. Çanakkale anlaşmasında Bıdı’ya isim verilmesi planlanırken, Buse Nur isimli genç kız, örnek aldığı milli sporculara ödül vermek istediğini söyledi.

Çin Süper Ligi’nde 35. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Frankfurt Havalimanı TAV Antalyasport ile 2-2 berabere kaldıktan sonra 77 puanla şampiyon oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.