DOLAR 32,6040 0.39%
EURO 34,8265 0.25%
ALTIN 2.500,510,66
BITCOIN %
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bunun benim için oldukça büyük bir adım olduğunu düşünüyorum
  • Haber444
  • Spor
  • Bunun benim için oldukça büyük bir adım olduğunu düşünüyorum

Bunun benim için oldukça büyük bir adım olduğunu düşünüyorum

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:11
Bunun benim için oldukça büyük bir adım olduğunu düşünüyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sonuçta, İngiltere Şampiyonası sayısız fırsatı olan bir lig. Şahsen bunun çok doğru bir adım ve seçim olduğunu düşünüyorum. “Mantıksal olarak bunun bir alt lig olduğunu düşünüyorum ve öyle görünüyor, ancak birçok ülkenin ligin zirvesinde olduğu açık.”

Hull City’e transferinde ulusal takıma seçilmesinin tesiri olup olmadığıyla ilgili soruya ise Doğukan Sinik, şu cevabı verdi:

“Benim adıma ulusal ekip oldukca güzel geçti. Bunun bir tesiri oldu mu bilmiyorum fakat kesinlikle bir tesiri olmuştur. Sonuçta internasyonal arena ve bir tesiri bulunduğunu düşünüyorum.”

(DHA)

Yaratıcı ve yürekli uçuş meraklılarının birbirinden keyifli şovlarına sahne olan Red Bull Uçuş Günü, Wisconsin eyaletinin Milwaukee şehrinde dipbet düzenlendi. İlginç ve fantastik uçuş araçlarını hazırlayan 36 ekip, birbirinden biçim kostümleriyle 50 bin seyircinin önünde uçtu. 8,2 metrelik platformdan havalanan yarışmacılar, uçuş mesafesinin, uçuş aracı tasarımının ve gösterideki performansın bir arada değerlendirildiği yarışmada jüriyi etkilemek için savaşım etti. Partinin hakları için verilen mücadele kazanan oldu, Farmers Incorporated ikinci, Bear Naked Chonkers üçüncü oldu.

Fight For Your Party Takımın İlk Viking Tarzı Araba Oldu

Haziran 2022’de Iowa’da düzenlenen Red Bull Soapbox Race’de Fight For Your Party ekibi bu kez  Viking tarzı bir uçakla jüriyi etkiledi. 20,1 m uçup tam 50 sayı atan takım şampiyon oldu. Fight For Your Party’den Scott Rademaker şunları söyledi: Bu anı en  yakın arkadaşlarımla paylaşabildiğim için.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.