DOLAR 32,3373 0.25%
EURO 34,9776 -0.46%
ALTIN 2.309,331,41
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da 2 ay sürecek

Bursa’da 2 ay sürecek

ABONE OL
15 Eylül 2022 21:20
Bursa’da 2 ay sürecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Takım üyelerinin aynı üniversiteden olma zorunluluğunun olmadığı müsabakalarda oyuncular bu son 16’yı geçmeye çalışacak ve Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Red Bull cNed sporcusundan çağrı

Red Bull sporcusu Mehmet Yağız ‘cNed’ İpek, turnuva takvimi boyunca gösteri maçları oynayacak takımı Acend ile 2021 VALORANT Şampiyonlar Şampiyonası’nda tarihin ilk VALORANT Dünya Şampiyonu oldu. Katılımcılarla tanışın. Türk espor tarihine damgasını vurmayı hedefleyen cNed, “Red Bull Campus Clutch Championship, üniversite arkadaşlarımızın bir araya gelerek yeteneklerini sergilemek ve ülkelerini tulipbet dünya sahnesinde temsil etmek için bir araya geldikleri bir yarışmadır. Umarım üniversiteden her arkadaşım VALORANT’a güvenerek bu yarışmada yarışabilir. ”

  1. VALORANT Collegiate Turnuvası

Milyonlarca oyuncu “VALORANT” oynuyor ve 2020 yılında piyasaya girdikten sonra oyuncuların ilgi odağı haline geldi. 34 maçla “bir günde bir maç izlenme rekoru” kırdı. Twitch’te milyon kez görüntülenen VALORANT, en çok oynanan oyun olmaya devam ediyor. Red Bull Campus Clutch, dünyanın en büyük ve en yenilikçi VALORANT turnuvalarından biridir ve öğrencileri bir araya getiren ilk VALORANT tulipbet giriş turnuvasıdır.

Spor Toto Süper Lig’de 5.  Ümraniyespor ile Trabzonspor yarın saat 21:00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaşacak. Ligde İstanbulspor ve Hataysport’u kazandıktan sonra deplasmanda Antalyaspor’a 5-2 kaybeden ve Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Maroons, kayıplarını telafi etmek için İstanbul’a deplasmanda yenilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.