DOLAR 32,5451 -0.02%
EURO 34,9225 0.08%
ALTIN 2.435,850,25
BITCOIN 21778680,66%
Mersin
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Buruk, VAR sisteminin kötü görüldüğünü yine iddia ederek
  • Haber444
  • Spor
  • Buruk, VAR sisteminin kötü görüldüğünü yine iddia ederek

Buruk, VAR sisteminin kötü görüldüğünü yine iddia ederek

ABONE OL
18 Kasım 2022 11:33
Buruk, VAR sisteminin kötü görüldüğünü yine iddia ederek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

“Türkiye’nin tamamı VAR sisteminin olumsuz olduğunu ve iyi çalışmadığını söyledi. Yine gördük. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Kime hak verilirse o verilir. Her hafta birini buraya yönlendiriyorlar. Türkiye’deki mevcut VAR hakemlerinin düzeltilmesi Türk futbolu için sakıncalı ve tehlikeli hale geldi. Galatasaray’ın hakları uzun yıllar uzatıldı. Taraftarımızın bu konuda sorunları var. Oyunu çok iyi istekbet almadığımızı söyledim, bunu vurgulayayım. Öte yandan VAR hakemlerinin bugünkü maça etkisi bizi üzdü. Hakim atamasından memnun değiliz. Sadece VAR görüntüleri bize karşı çıkıyor. Umarım bu konuda adımlar atılır ve anlaşmalar sağlanır. Hakemlerden memnuniyetsizlik takımların her hafta şarkı söylemesine neden oluyor” dedi.

Giresunspor ve Yumraniyespor’dan ayrılma isteği

Süper Lig’in iki takımı Giresunspor ve Ümraniyespor, maçlarında VAR sistemini kullanmalarındaki ciddi hatalardan şikayet ederek, maçlarında VAR sisteminin kullanılmamasını talep etti.

Ömer Erdoğan’ın son tepkisi

10 süper lig Ankaragücü, maçın ilk haftasında ev sahibi Fenerbahçe’ye 3-0 kaybederken, maçın ilk yarısında ev sahibi teknik direktör Ömer Erdoğan’ın 1 golü VAR sistemi tarafından istekbet giriş iptal edildi. çözümlere de yanıt verdi. Erdoğan, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Hakem hakkında notlar aldım. Özellikle maçın ilk yarısında İrfan Can Kahveci’nin Emre Kılince’ye dirsek dirseğiyle kart bile göstermedi. İkinci yarıda Tolga Chigerchi, tabana yaptığı müdahaleler nedeniyle kartlarını göstermedi. Ne yazık ki, bu tür dövüşlerde küçük dokunuşlu yargıçlar, dövüşün gidişatını biraz değiştiriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.