DOLAR 32,5165 -0.1%
EURO 34,8090 -0.18%
ALTIN 2.427,27-0,10
BITCOIN %
Mersin
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir Stadı ile ilgili açıklama yaptı
  • Haber444
  • Spor
  • Büyükşehir Stadı ile ilgili açıklama yaptı

Büyükşehir Stadı ile ilgili açıklama yaptı

ABONE OL
1 Eylül 2022 20:45
Büyükşehir Stadı ile ilgili açıklama yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Konya Sporseverlere yaptığı açıklamada, Başkan Altay, Konya’nın bugün güçlü bir organizasyona sahip olduğunu; sadece Konya için değil, Türkiye için de önemli bir organizasyonun yapıldığını söyledi. 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın Konya’nın tanıtımına, turizmine ve ticaretine çok önemli katkılar sağladığını bilen Başkan Altay, Konya’nın önümüzdeki 55 ülkede tanıtım etrabet faaliyetlerinin Konya’ya önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Alınan tüm önlemlere rağmen. Altay Belediye Başkanı, İslami Dayanışma Oyunları’nın açılış töreni hazırlıkları sırasında ciddi yerel sorunlar yaşandığını hatırlatarak, “Bugün oynanacak olan Başakşehir maçı Eskişehir’e getirildi. Bu vesileyle takımımıza Başakşehir maçında başarılar diliyorum. Umarım kulübümüzle birlikte oynar, sahada kararlar alır ve bir an önce bunları uygulamaya başlarız. Bu sorunu zaten çözdük. Sorun, çimlerin yenilenmesi de dahil olmak üzere her türlü önlemi aldı. Konya Sporumuzun bugüne kadar devam eden en iyi şartlarda mücadele etmesi için tüm sorumluluğu üstlenmeye hazırız” dedi.

“KONYASPOR ailesinin bu zor dönemi atlatacağına inanıyorum”

Başkan Altay, Konya Büyükşehir Stadı’nın yapımından tamamen kendilerinin sorumlu olduğuna ve Konya Spor’un en iyi koşullarda oynadığına etrabet giriş dikkat çekti. Yine sponsorluk desteği de dahil olmak üzere takımın  yanında olan Başkan Altay, “Evet, şimdiye kadar Konyaspor’umuzla birlikteyiz. Bu vesileyle Fenerbahçe-Hatay Sport maçıyla ilgili FA’nın gerekli kararları alacağına ve Konyaspoor’u kapalı sahada oynayacağımıza olan inancımı ifade etmek istiyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz ama büyük Konyaspol ailesinin de çıkacağına eminim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.