DOLAR 32,4997 0.15%
EURO 34,8132 0.23%
ALTIN 2.487,441,04
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çerçioğlu katkıda bulundu

Çerçioğlu katkıda bulundu

ABONE OL
28 Haziran 2022 17:06
Çerçioğlu katkıda bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Organizasyon yarışmacı ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Terleyen, terleyen herkese çok teşekkür ederim Sevgi Plajı’nda dört gün çalışan arkadaşlarımız büyük bir özveri ile harika bir iş çıkardılar Şampiyonadayız Herhangi bir sorunla karşılaşılmadı.Tüm voleybolcular ve yarışmaya katılan FIVB teknik temsilcileri Kuşadası’nın organizasyonundan memnun kaldı.

Beach Pro Tour Kuşadası Challenge’a da ev sahipliği yapan Başkan Ömer Günel, dünyanın farklı ülkelerinden sporcuları Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını açıkladı. Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın şehri ve TVF ile uyumlu bir iş birliği içerisinde oyunu başarıyla tamamladıklarını belirterek, “Öncelikle Aydın Belediye Başkanım Sayın Hasret Çerçioğlu’na, Türkiye Voleybol Federasyonu’na ve tüm sorumlu personelimize teşekkür ediyorum. emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Turnuva sayesinde Kuşadası’nı dünyaya doğru ve verimli bir şekilde tanıttık.”

Yeni Seviye 50 Savaş Bileti, Rampage ve Park Operatörünün “Savaşçı” görünümleri, yeni bir Yankı Bombası ve yeni bir Tabanca Oden, oyunun yeni sezonlarını içeren betyap yeni bir Seviye 50 zaman çizelgesi, yeni Tabanca Planları, Veri kartlarıyla güncellemeler, tılsımlar ile , COD puanları ve daha özel içerikler oyuncuları bekliyor.

Yeni sezonun getireceği, Android ve iOS’ta indirilebilecek tüm yeni içerikler şu şekilde;

Yeni Harita: Apocalypse: Oyunculara ilk kez Call of Duty®: Black Ops Cold War’da tanıtılan Apocalypse, Laos’un kanunsuz ormanlarında geçiyor. Bu küçük ila orta ölçekli harita, ormanlar, binalar ve tapınaklar içinde agresif karşılaşmalar için idealdir.

Yeni Sezon Etkinliği: Blood Team Bravo – Biyolojik bir saldırı nedeniyle, insan yapımı bir tropik fırtına büyük sele neden olur ve diğerlerini tehlikeye atar. Sabun ve BRAVO ekipleri bölgedeki pompaları yükselterek suyu tahliye etmeye çalışacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.