DOLAR 32,5168 -0.09%
EURO 34,9498 0.3%
ALTIN 2.437,180,59
BITCOIN 2080704-1,05%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Daha iyi gollerim vardı ama bu sene daha az
  • Haber444
  • Spor
  • Daha iyi gollerim vardı ama bu sene daha az

Daha iyi gollerim vardı ama bu sene daha az

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:06
Daha iyi gollerim vardı ama bu sene daha az
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İnşallah bir şeyler yapabiliriz. kalan 4 hafta.” Bu ifadeler kullanılır.

Serdal, Galatasaray derbisinde attığı golle ilgili olarak, “Derbide gol atmak bir onur. Gerçek bir Fenerbahçe taraftarı oluyorsunuz. Dışarıdan bunun ne anlama geldiğini anlıyorum.. O maçtan sonra insanlık daha pozitif oluyor. İyi bir şey. . Derbide gol inanılmazdı.Kariyerimin en anlamlı 5 golünden biri.İzledim.O zamanlar video ve fotoğraf çekerdim.Sosyal medya için güzel bir video yapmıştık.Birkaç yıl önce,birkaç sene önce izlemiştiniz. Seyirci ve birkaç yıl sonra bir derbide gol attın ve sonra taraftara karşı nerede oturduğuna bak.” değerlendirmesini yaptı.

hayranları ara

Son olarak, Serdar Dursun taraftarlara, “Sezona şampiyonluk koduyla başladık. Bu sene başaracağımıza inancımız tam. Tabii ki üzgünüz ama son iki ayda onları mutlu edersek mutlu oluruz. mutlu “Fenerbahçe’de oynamak kolay değil. Onlar için queencasino son 4 maçı kazanmak istiyoruz. Umarım ligi en iyi şekilde bitiririz. Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. Kaç yıl geçti ve gönlüm oyalıyor. Umarım bu özlemi gideririz. Umarım özlediğimiz, istediğimiz şampiyonluk seneye gelir.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Spor Toto Premier Lig 34. hafta deplasmanında Adana Demirspor deplasmanında penaltı atan Bruno Peres, ayağındaki ağrı nedeniyle ilk yarıda devam edemeyen maçı 3-1 kazandı. Trabzonspor Hastanesi’nde yapılan MR incelemesinde sol aşil tendonunda yırtık tespit edilen oyuncu, bugün İstanbul’da ameliyata alındı.

Trabzonspor, Brezilyalı oyuncunun başarılı bir operasyon geçirdiğini duyurdu. Trabzonspor başkanı Ahmed A’oğlu da ameliyatın ardından 32 yaşındaki futbolcuyu ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.