DOLAR 32,3343 0.24%
EURO 35,1282 -0.02%
ALTIN 2.302,671,12
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Denemede sonuç alamayınca

Denemede sonuç alamayınca

ABONE OL
22 Temmuz 2022 17:52
Denemede sonuç alamayınca
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fulham, Aleskander Mitroviç için yükseldi. Serlot, Seferovic ve Dembele gibi isimlerin bulunduğu sarı-lacivertliler sonunda Mariano Diaz’a transfer oldu. AS gazetesi, Fenerbahçe’nin Real Madrid’in Dominikli golcü için teklifini 4 milyon euro artırdığını bildirdi. Buna karşılık, yönetim kısa süre önce 28 yaşındaki forvet oyuncusuna 5 milyon € bonus teklif etti. ‘Gerçek’ten bir yanıt bekliyordu. Forvet, Real Madrid’den ayrılacağından emin. “Sarı-Lacivert” Mariano Diaz ile iki yıl artı bir yıllık bir anlaşma için pazarlık yaptığı söyleniyor.

satış, geri ödeme

Yıldız futbolcu için önemli bir avantaj da Getafe’nin Fenerbahçe dışında denenebilecek tek takım olması. Şampiyonlar Ligi, Sarı-Lacivertliler’in Mariano’yu ikna etmesi için bir öteki pozitif yanları. Real Madrid, yıldız futbolcuyu 2017’de 8 milyon Euro’ya Lyon’a satmış, buradaki başarıya ulaşmış performansı sonrası 2018’de 21.5 milyon Euro’luk geri alma maddesini kullanarak tekrardan renklerine bağlamıştı.

F.Bahçe’de göreve başlamadan mercek altına almış olduğu Mergim Berisha’ya Samandıra’da oynanan iki hazırlık maçında da ilk 11’de forma veren Jorge Jesus queencasino genç oyuncudan oldukça ümitli. Bütçenin ve hareket alanının sınırı olan olduğu Aktarma döneminde doğru adım atmak istediğini yönetime ileten Portekizli teknik insanın hazırlık maçlarının tamamlanmasının arkasından yeni bir golcüye gerekseme olup olmadığına karar vereceği öğrenildi. Deneyimli teknik insanın bu kararının temelinde geçen sürem beklentilerin altında kalsa da 24 yaşındaki golcünün potansiyeline inanması yatıyor.

ATTIĞI GOLLER MERCEK ALTINA ALINDI

Berisha’nın hemen hemen 22 yaşlarındayken Salzburg ile Avusturya Ligi, kupa ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 41 maçta 21 gol atıp, 12 asist yaptığını vurgulayan Jesus ek olarak yönetime Fenerbahçe ’de Royal Antwerp’e attığı golü hatırlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.