DOLAR 32,5451 0.01%
EURO 34,9203 0.19%
ALTIN 2.429,590,27
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Destek oldu

Destek oldu

ABONE OL
13 Ekim 2022 12:43
Destek oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Brezilya’da yaşlılar sadece öğretmenlerdir, deneyimli ve çok saygı duyulan insanlarımızdır. Adanmışlıkları sayesinde, tamamen başarılı olmasa da iyi bir öğretmenlik kariyerim oldu.

Futbol yeteneğinizi kim keşfetti ve  kulübün kapılarına getirdi?

Yaşadığım şehirde antrenman yaparken okulumuzun koçu tarafından keşfedildim. Onun sayesinde Brezilya’da bir futbol kulübüyle test maçı yaptık. Kontrol betonevip oyunlarında çok başarılı bir oyun oynadım. Futbol hikayem böyle başladı.

Desportivo Brasil ve Flamengo kulüplerinde altyapı eğitimi aldığını biliyoruz. Altyapı kariyerinizden bahseder misiniz?

Çocukluğum boyunca Desportivo Brasil genç akademi takımında çok temel bir futbol anlayışına sahiptim. Başlangıçta, Flamengo’da geçirdiğim süre boyunca öğrenmem gereken tüm deneyimi edindim. Şehirler arasında da önemli farklılıklar var. Kültürel farklılıklar da yaşadım çünkü yaşadığım flamenko kulübü Rio de Janeiro çok büyük bir şehir. Flamengo, inanılmaz derecede tutkulu ve coşkulu bir takipçi kitlesine sahip Brezilya’nın en büyük betonevip giriş kulüplerinden biridir. Orada  dört harika yıl geçirdim. Bugün geriye dönüp baktığımda  bu iki kulübün bana aşıladığı futbol detayları sayesinde bu seviyelere ulaştım.

Futbola defans oyuncusu olarak mı başladınız? Kendiniz bir defans oyuncusu olmak ister misiniz?

Aslen Brezilyalı olan tüm çocuklar gol atmak istedi. Oyunu ve forvet pozisyonunu gerçekten seviyorlar. Evet, gerçekten böyle başladım.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.